Hjerting Badehotel

Jylland, Danmark

Hjerting Badehotel ligger ved Ho Bugt, der er en del af Nationalpark Vadehavet.

Beliggenheden er fantastisk, direkte ud til sandstrand og en hyggelig strandpromenade, og Hjerting Badehotel byder da også på ægte dansk badehotelstemning og uforglemmelige oplevelser.

En ægte Vesterhavsperle, vil nogen nok vælge at kalde det lille badehotel, som samtidig er det et sted, hvor den personlige service gør en forskel.

Et gennemført badehotel
Hotellet, der er et af landets ældste badehoteller, råder over 39 værelser, som er inddelt i forskellige kategorier. Nogle værelser finder man på førstesalen af hovedbygningen, mens andre er indrettet i sidefløjen.

Værelserne byder på en herlig badehotelstemning med lyse trægulve, skønne Hästens-senge og for nogle værelsers vedkommende udgang til en lille altan. Fra mange af værelserne har man udsigt til øerne Fanø og Langli og ud over Skallingen med det rå klit-landskab.

Hotellet tilbyder desuden indkvartering i 16 nye og moderne strandhuse, som er opført i den originale Hjerting-byggestil.

Historien om Hjerting Badehotel er fortællingen om et sted, der drev krodrift tilbage i slutningen af 1600-tallet. Siden blev det omdannet til badehotel og senere igen fungerede hotellet som kursus- og konferencehotel, inden stilen i 2008 blev ført tilbage til den velkendte badehotelsstil, og hotellet blev gennemrenoveret.

I dag fremstår Hjerting Badehotel i en ny, mere gennemført og eksklusiv udgave.

Stedet byder på smagfuld afslapning og tid til selvforkælelse mellem golfrunderne, og hotellet er indrettet med stor stilsikkerhed og en udpræget sans for design og boligindretning. 

Et sted, der anbefales
Hjerting Badehotel tilbyder gæsterne at de kan spise i to forskellige restauranter. Caféen, Ship Inn er både samlingssted for de lokale og et sted, hvor terrassen om sommeren besættes til sidste stol, når turister og gæster skal spise lidt frokost.

I Restaurant Strandpavillonen serveres der gastronomi i øjenhøjde ledsaget af en formidabel udsigt gennem de storsprossede vinduer. Mens havkajakkerne kommer glidende forbi ude i bugten sørger kok og tjener i fællesskab for, at forkæle gæsterne med spiseoplevelser af en sådan karakter, at restauranten er blevet anbefalet som ‘et besøg værd’ i den danske guide til Danmarks bedste restauranter, White Guide.

Golf og naturoplevelser
Som feriegæst kan man vælge at lade høj- og tidevandskalenderen diktere ferierytmen. Når havet trækker sig tilbage efterlades bugten med banker af muslinger og østers og på de smalle sandstriber ligger sælerne ofte og soler sig.

Når ikke tiden fordrives med at nyde udsigten og den smukke natur, så skal man kun køre 8 kilometer nordpå for at komme til Esbjerg Golfklub i Marbæk plantage. Endelig er der kun en smuttur til Esbjerg, hvorfra færgen afgår til Fanø. Her kan man sagtens tage over på en en-dagstur for at spille Fanø Golf Links.

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

 • Antal værelser Antal værelser 39
 • Afstand til by Afstand til by 100 meter
 • Afstand til strand Afstand til strand 50 meter
 • Bo ved banen Bo ved banen Nej
 • Afstand til Breinholtgård Golf Klub Afstand til Breinholtgård Golf Klub 4,2 km
 • Restaurant Restaurant Ja
 • Pool Pool Nej
 • Bar Bar Ja
 • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Nej
 • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
 • Spa & Wellness Spa & Wellness Ja