Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Den Dominikanske Republik

Om Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik regnes blandt verdens bedste golfdestinationer, og de fleste kender golfbaner som Casa de Campo (Teeth of the Dog), Casa de Campo (Dye Fore), Punta Cana, Playa Grande og La Estancia.  

Øen Hispaniola, som dækker over både Den Dominikanske Republik i øst og Haiti i vest er et ægte caribisk ø-paradis med kridhvide sandstrande,  krystalklart vand og årlige gennemsnitstemperature omkring de 30 grader. Det kan lyde af meget for en golfspiller, men taget i betragtning, at de fleste af øens golfbaner ligger tæt på havet, hvor brisen er med til at gøre golfrunden til en behagelig oplevelse, så er Den Dominikanske Republik faktisk lidt af en drømmedestination.  

Caribien har også andre interessante destinationer, når man tager golfbrillerne på. Bahamas, Cuba, De Dansk Vestindiske Øer, Puerto Rico og Jamaica kan alle tilbyde den samme unikke kombination af gæstfrihed, et fantastisk klima, et lige så fantastisk køkken og så selvfølgelig nogle fremragende golfbaner.

Den Dominikanske Republik er en af de største caribiske øer, når det gælder antallet af golfbaner. Før finanskrisen blev der bygget en række nye golfbaner og i dag findes der hele 18 golfbaner at vælge imellem. Den største koncentration af golfbaner og dermed også hoteller findes i området, der kaldes for Punta Cana.

I Den Dominikanske Republik satses der massivt på (golf) turismen, og derfor har landet en god infrastruktur og generelt ordnede forhold. Nye hoteller skyder hele tiden i vejret og på en ø, hvor den står på sol og sommer hele året og hvor havtemperaturen ligger på 26-28 grader, så er der ikke noget at sige til, at golfspillere kigger denne vej, når golfferien skal bestilles. 

Her på siden kan du læse mere om golfbanerne på Den Dominikanske Republik, finde et hotel i nærheden af dine foretrukne golfbaner.