Greece Open presented by Golf Experten

 

  

GREECE OPEN HOLDER PAUSE I 2023 OG VENDER RETUR I 2024 MED ET SET-UP, SOM BLIVER HELT VILDT! PLANLÆGNINGEN ER ALLEREDE IGANG.

 

Nu har du chancen for at deltage i en af landets bedste golfturneringer - Greece Open. Spil på nogle af landets absolut Top-10 golfbaner og vind en af de 32 eftertragtede landsfinalepladser på Great Northern og måske endda en af de to finalepladser på turen til Costa Navarino i Grækenland.

Landsfinalen med 16 hold (32 spillere) spilles den 24. august på Great Northern.

Greece Open, der indledningsvis spilles på Lübker, Simon's Golf Club, Himmerland og Silkeborg, afvikles i et samarbejde mellem Golf Experten og GolfersGlobe med Det Græske Turistkontor som turneringens GOLD Sponsor. 

 

Costa NavarinoCrete Golf Club er en af Grækenlands bedste golfbaner


Der spilles følgende 5 steder:

2. juni (kl. 09.00) på Lübker, der er blandt Danmarks absolut bedste golfanlæg. 

30. juni (kl. 09.00) i Simon’s Golf Club, der som den eneste klub i Danmark har været vært for både European Tour, Ladies European Tour, Challengetour samt den europæiske seniortour.

22. juli (kl. 09.00) i Himmerland, hvor der skal spilles på Europa-Tour banen, New Course.  

12. august (kl. 09.00) i Silkeborg Ry Golfklub på samme bane, som har været benyttet af Europatouren.
24. august - LANDSFINALE på Great Northern

Hvem der skal til Grækenland for at spille finale afgøres på Great Northern, hvor Nicklaus Design har sat stregerne til Danmarks måske flotteste golfanlæg. Har du ikke prøvet at spille banen i Kerteminde, så har dig og din makker nu chancen for at kvalificere sig til landsfinalen via en af de indledende runder.
 

Greece Open – presented by Golf Experten er en turnering for 2-mands hold. Spilformen er slagspil (Stableford) og der spilles Four-ball aggregate, hvor begge spilleres scores tæller på hvert enkelt hul.

 


Finalerejsen er betalt
Fra de indledende runder kvalificerer 4 hold per spillerunde sig til landsfinalen på Great Northern. 

Landsfinalen er gratis for alle deltagerne, og der venter de 32 deltagere en kæmpe golfoplevelse onsdag den 24. august i Kerteminde. Efter golfrunden er Det Græske Turistkontor vært for en gallamiddag og efterfølgende præmieoverrækkelse.

På Great Northern findes de to hold, som skal deltage i finaleturneringen, der spilles på det 5-stjernede golfresort Costa Navarino.

Rejsen finder sted i det tidlige forår 2023. Det græske luksusresort er blandt Europas bedste og mest eksklusive. Det er altså her, at de to bedste hold skal dyste om den samlede sejr på et resort, der råder over 4 af Europas bedste mesterskabsbaner. 

Flyrejsen er sponsoreret af det græske flyselskab Aegean Airlines, mens ophold (Bed & Breakfast) samt golf er sponsoreret af Costa Navarino. Finalerejsen inkluderer ikke transport af golfbag, transfer til og fra lufthavne samt øvrig forplejning.

 

Præmiebord

 

Masser af flotte præmier - ved hver af de 3 indledende spillerunder af Greece Open presented by Golf Experten vil der som minimum være præmier til de 5 bedste hold samt tættest på pinden-konkurrencer. Den samlede præmiesum per spillerunde vil være på mellem 10.000-15.000 kr. 


Blandt andet kan deltagerne vinde lækkert golfudstyr (golfvogne og vognbags) fra Golf Experten, green fees, hotelophold fra Comfort Hotel Vesterbro, gavekort til luksusophold på 5-stjernede resorts i Grækenland (kun til landsfinalen) vin og champagne.


Hole-in-One konkurrence

Til hver spillerunde vil der være en Hole-in-One konkurrencer, så længe præmierne ikke er blevet udløst. 

 

Golf Experten får sit eget teested, 'Golf Experten Tee-sted' og udlodder en præmie lydende på valgfrit golfudstyr (golfsæt, køller, putter, vogn og bag) til en værdi á kr. 15.000,-.


Det er gratis at deltage i HIO-konkurrencerne. Det eneste du skal gøre er at sende en sms til 2712 5193. SKRIV GO - banen, hvor du deltager - dit navn og DGU-nummer. Ved at tilmelde dig vores HIO-konkurrencer giver du samtidig tilladelse til, at vi må kontakte dig næste gang vi afholder Greece Open eller en tilsvarende golfturnering. 

 

 

Turneringskalender & tilmelding

Tilmeldingen til Greece Open - presented by Golf Experten er åben! Tilmelding sker via Golfbox ovenfor.
 

Det koster det at være med (prisen er for et hold og er inklusive greenfee, matchfee og baneservice): 

Er I begge medlemmer af klubben, hvor der spilles koster det 899 kr. (inkl. moms) - per hold.

Er kun én af jer medlem koster det 1.400 kr. (inkl. moms) - per hold.

Er I begge gæstespillere er prisen 1.999 kr. (inkl. moms) - per hold.

 

**I Silkeborg og Himmerland er prisen 1.999 kr. (inkl. moms) for et hold uanset om man er medlem eller ej. 

Alle beløb kan ses ved tilmelding i Golfbox. 

Få faktura tilsendt og træk beløbet fra i dit firmaregnskab. 

 

Det får deltagerne:

- Velkomst goodiebag fra Golf Experten

- Green fee på én af Danmarks bedste golfbaner

- Baneservice

- MASSER af flotte præmier (Golfudstyr, golftøj, hotelophold, green fee, gin, champagne, rødvin)

- Chancen for at vinde en landsfinaleplads på Great Northern

- To vinderhold skal til spille finale på et af Europas bedste golfresorts - Costa Navarino i Grækenland

   

 ________________

 

Få tilsendt momsbelagt faktura til brug i dit firmaregnskab

 

____

 

 

Værd at bemærke: Til hver spillerunde er der masser af flotte præmier og hele 4 hold fra hver af de indledende runder kvalificerer sig til landsfinalen på Great Northern, hvor der spilles om 2 finalepladser (2 hold), der skal til finalen i Grækenland.

 

VIGTIG INFO: Virksomheder, der ønsker det, kan få tilsendt en faktura (beløb plus moms) og beløbet kan fratrækkes som repræsentationsudgifter i regnskabet. Tag en kollega, medarbejder eller forretningsforbindelse med på golfbanen og få en super dag på nogle af Danmarks bedste golfbaner.  


Dagsprogrammet for de indledende runder ser ud som følger:

- Check in - velkomstpose udleveres med bolde, tees og voucher til Golf Experten

- 18-hullers golf med baneservice

- Præmieoverrækkelse


Bemærk venligst: 
Det er som gæstespiller IKKE muligt at benytte diverse fritspilsordninger, gavekort, green fee vouchers eller øvrige green fee aftaler klubberne imellem. Som gæstespiller skal der altså betales både match fee og green fee. 

De oplyste priser dækker deltagelse i én spillerunde. 


Dig og din makker behøver kun at stille op i én af ovenstående spillerunder for at kvalificere jer til landsfinalen og måske her blive det heldige vinderpar, som skal til finalen på Costa Navarino i Grækenland. Men I er naturligvis velkommen til at deltage flere gange i jagten på en af de eftertragtede finalepladser. I 
skal blot gå ind og tilmelde jer påny via Golfbox.

 

Turneringsbetingelser


Turneringen er en åben turnering for alle amatørspillere, som har et gyldigt handicap på max. hcp. 30 for både herrer og damer. Har man højere handicap kan det være muligt at deltage, men man skal som betingelse spille fra hcp. 30. Kontakt os direkte, hvis du ønsker dette.  

Turneringen spilles som en parturnering (To-mands holdturnering). For at et hold skal kunne deltage skal mindst én af deltagerne være fyldt 18 år. 

Max. antal deltagere pr. turnering er 112. Visse klubber tillader færre deltagere.  

De enkelte spillerunder gennemføres, som udgangspunkt først ved minimum 16 tilmeldte hold (32 spillere). Ved færre tilmeldte hold kan turneringsledelsen vælge at aflyse spillerunden, og de tilmeldte hold får refunderet det indbetalte tilmeldingsgebyr.  

 

Afbrydelse/indstilling af spil
Bliver golfrunden afbrudt (torden, bane under vand etc.) uden mulighed for at spillet kan blive genoptaget, så udarbejdes der en resultatliste på baggrund af det laveste antal spillede huller, som alle hold har gennemført.

Dvs. har en 4-bold (2 hold) færdigspillet 6 huller, mens alle øvrige hold har spillet 7 huller, så er det de 6 huller, som er tællende for alle hold. Vinderne bliver i dette tilfælde det hold med den bedste score efter 6 færdigspillede huller.Afmelding: Ønsker I at framelde jer den turneringsrunde, hvor I er tilmeldt skal det ske senest 14 dage efter tilmelding og senest 14 dage før spillerunden afvikles ved at kontakte GolfersGlobe på info@golfersglobe.com eller på tlf. 27 12 51 93.

Oplys begge jeres fulde navne - hjemmeklubber - DGU-numre - email og telefonnummer, så kontakter vi jer efterfølgende. 

 

Spilformat: 

2-mands hold og der spilles Four-ball aggregate (Stableford), hvor begge spilleres score tæller på hvert hul.

I hver spillerunde spilles i én række med 7/8 reduceret spillehandicap.

Hver spillerunde afvikles som gunstart eller omvendt gunstart.

I tilfælde af lige antal points mellem flere hold gælder følgende:

Højeste pointscore på de 9 ulige huller. Dernæst sidste 6 – 3 – 1 (ulige huller) 

Hvis stadig lige findes vinderen ved lodtrækning. 


Landsfinalen
De 16 hold som kvalificerer sig til landsfinalen på Great Northern kan se frem til en fantastisk golfdag.
   

Programmet ser ud som følger:

09.00: Check in – der bydes på en let omgang morgenmad

10.00: Landsfinalen begynder

15.00-15.30: Omklædning og velkomstdrink på terrassen

15.30-16.15: Præsentation af golf i Grækenland ved Det Græske Turistkontor

16.15-17.45: Middag med tilhørende vine samt præmieoverrækkelse

17.45: Tak for i dag


Har dig og din makker kvalificeret jer til landsfinalen og en af jer bliver forhindret i at stille op, så er det kun muligt at udskifte sin makker, hvis den nye makker har et tilsvarende handicap inden for +/- 2. Det vil sige, at har den fraværende makker handicap 10, så må den nye makker gerne have enten 8 eller op til 12 i handicap.

Et eventuelt bytte af makker skal meddeles turneringsledelsen senest en uge før finaledatoen.   

 

Sanktioner mod langsomt spil: 

Turneringsledelsen forbeholder sig retten til at gribe ind overfor langsomt spil. Når der spilles Greece Open bør en golfrunde, som udgangspunkt ikke tage mere end højst 5 timer.

Hvis det konstateres, at en bold spiller langsomt og falder bagud kan disse spillere komme på klokken.  


Her gælder reglen, at hver spiller har 60 sekunder til at gennemføre sit slag. Det er lige fra at tage handske på, tee bolden op, foretage sin 'pre-shot routine' eller læse puttelinjen på green. Alt sammen skal ske indenfor 60 sekunder. 


Overholdes tidsgrænsen på de 60 sekunder ikke, så vil der falde en advarsel. Næste gang tidsgrænsen ikke overholdes tildeles spilleren et strafslag. Tredje gang tidsgrænsen ikke overholdes tildeles spilleren to strafslag og fjerde gang tidsgrænsen overskrides fører det til diskvalifikation af holdet. 

Der findes ingen formildende omstændigheder i forhold til 60 sekunder-reglen bortset fra, hvis spillerne venter på en dommer, venter på gruppen foran eller venter på nogle spillere på et andet hul.
  

Det er ikke muligt at diskutere kendelserne ude på banen. Er spilleren uenig kan vedkommende efterfølgende henvende sig på matchkontoret.

 

Handicaprevision: 
Opstår der tilfælde, hvor der er mistanke om at en spiller har 'plejet' sit handicap, vil turneringsledelsen kontakte spilleren og bede om at få udleveret handicap-historik fra de seneste 3 år. 

 

Finder vi, at der er f.eks. er en markant forskel mellem turneringsrunder kontra private runder, kan det betyde, at vi meddeler spilleren, at han/hun enten diskvalificeres eller i forbindelse med landsfinalen skal spille i et (lavere) mere retvisende handicap, der i højere grad afspejler den reelle spillestyrke.

 

Ønsker spilleren ikke at samarbejde med turneringsledelsen i forhold til udlevering af handicap-historik vil spilleren og dennes makker miste sin plads i landsfinalen.  

Turneringsledelsen forbeholder sig retten til at afvise tilmeldinger uden at oplyse grunden hertil. 

 

Præmien kan IKKE sælges eller gives væk

Deltagelsen i finalerejsen er personlig og kan hverken sælges eller videregives til 3. part.

Præmien kan heller ikke byttes til kontanter eller ombyttes til en rejse til en anden destination.   

Bliver en af vinderne forhindret i at deltage kan makkeren dog finde en ny rejseledsager.

Ønsker man ikke at deltage i finaleturneringen i Grækenland vil pladsen automatisk gå videre til det hold, der ved landsfinalen sluttede lige efter vinderholdene.

 

 

 


 

Danske baner

Great Northern

Greece Open - presented by Golf Experten spilles hen over sommeren på fire af Danmarks absolut bedste golfbaner.

Vil du læse mere om de enkelte baner, inden du tilmelder dig og din makker tilmelder jer turneringen, så kan du gøre det på de enkelte links nedenfor. 

 

Læs mere om Lübker Golf & Spa Resort, der hører til blandt Danmarks bedste golfanlæg - KLIK HER

Læs mere om Simon's Golf Club, tidligere vært for European Tour, Ladies European Tour, Challengetour samt den europæiske seniortour - KLIK HER

Læs mere om Himmerland, hvor Made in Himmerland afvikles på DP World Tour - KLIK HER

Læs mere om Silkeborg Ry Golfklub, hvor vi spiller nogle af Danmarks bedste golfhuller - KLIK HER


Landsfinalen spilles på Danmarks måske bedste golfanlæg: Læs mere om Great Northern - KLIK HER

Finalen

Fra landsfinalen på Great Northern kvalificerer to hold sig til finalen på Costa Navarino.

 

Bag Costa Navarino står en af Grækenlands rigeste familier, og Costa Navarino regnes i dag for at være en af Sydeuropa og Middelhavsområdet mest spændende golfdestinationer.

 

Det 5-stjernede består i dag af fire golfbaner samt fire hoteller. Dermed er Costa Navarino siden åbningen i 2010 gået fra at være et golfresort til at være en af Europas førende golf destinationer med et eksklusivt tilbud til de besøgende. Det gælder både golf- og hoteldelen.
 

Vinderne får betalt flybilletten og bliver desuden indkvarteret i luksuriøse rammer. Turen inkluderer 3 nætter (delt dobbeltværelse) samt to finalerunder per deltager. Finalerejsen inkluderer ikke transport af golfbag, transfer til og fra lufthavne samt øvrig forplejning.

   

 

Finalen i Grækenland afvikles i det tidlige forår i 2023. 

GOLD SPONSOR

 

 

Samarbejdspartnere

 

 

Greece Open – presented by Golf Experten sker i samarbejde med Den Græske Stats Turistbureau, (Greek National Tourism Organisation / GNTO) der er turneringens GOLD SPONSOR.

 

Turneringen afvikles desuden som et samarbejde mellem Golf Experten og GolfersGlobe. Golf Experten er således turneringens titelsponsor og medarrangør.

 

Øvrige samarbejdspartnere er det græskejede flyselskab Aegean, det 5-stjernede golf og livsstilsresort Costa Navarino samt vores rejsesamarbejdspartner ClassicGolf.

 

Golf i Grækenland

Grækenland er for de fleste europæere synonym med sol og sommer. En rigtig badeferiedestination og golf er noget, som de færreste forbinder med det populære ferieland.

 

Men nye tider er på vej, og faktisk har et stadig stigende antal golfspillere fået øjnene op for mulighederne for at tage på en golfferie i Grækenland.

 

Da Grækenland har et klima, hvor der er garanti for sol og varme det meste af året, så er dette sted et rigtig godt bud på en golfdestination, hvis man har prøvet det meste på de kendte og populære golfdestinationer i Spanien, Portugal og Tyrkiet.

 

Til trods for et nærmest perfekt klima, så hører det med til historien, at der endnu kun findes ganske få græske golfbaner (ni 18-hullers baner), og f.eks. har populære turistmål som Kreta, Rhodos og Korfu alle hver kun én golfbane.

 

Cremen af græsk golf finder man ved Costa Navarino Resort, som ligger på Peloponnes-halvøen godt 3,5 times kørsel fra Athen.

 

Resortet med de to golfbaner, Navarino Dunes Course og Navarino Bay Course, hører til noget af det ypperste i Europa.

 

Costa Navarino åbnede i 2010 og er siden blevet udråbt som European Golf Resort of the Year.

 

Gennem årene er priserne regnet ned over det eksklusive golfresort. Men Costa Navarino hviler ikke på laurbærrene. De græske ejere har store ambitioner. Mantraet er nemlig, at man ikke blot vil være et af Europas førende golfresort. I stedet er målet at blive en af Europas bedste og mest eksklusive golfdestinationer. Forskellen ligger bl.a. i antallet af golfbaner.

 

Derfor gik man i 2018 igang med at anlægge yderligere to golfbaner i et område, som kommer til at hedde Navarino Hills. Arbejdet er nu så fremskredent, at banerne, der er designet af den tidligere Mastervinder og Ryder Cup legende, spanieren José María Olazábal, forventes at kunne åbne i slut 2021 eller i begyndelsen af 2022.

 

Samtidig med anlæggelsen af de to nye golfbaner, så opføres der også yderligere to hoteller. Et i det område som bliver kaldt for Navarino Bay og et ved Navarino Waterfront.

 

For at komme til Costa Navarino flyver man enten til Athen og kører herfra ned mod den sydlige del af Peloponnes. På visse tider af året går der direkte fly med Aegean fra København og til Peloponnes, hvor lufthavnen i Kalamata blot ligger 45 minutters kørsel fra destinationen.

 

Golf på Kreta

Costa Navarino er dog ikke ene om at løbe med opmærksomheden. På Kreta ligger The Crete Golf Club, som er en sand perle af en golfbane.

 

The Crete Golf Club blev anlagt i 2003 og er fortsat Kretas eneste 18-hullers golfbane.

Banen blev til på initiativ fra en kreds af ihærdige, lokale investorer, der mente, at det ville være godt for hotelbranchen og turismen i almindelighed, hvis turisterne også kunne spille golf på Kreta.

 

Det blev den engelske golfbanearkitekt Bob Hunt, der fik til opgave at anlægge golfbanen i et dramatisk og smukt landskab.

 

Resultatet blev en fantastisk golfbane. Layoutet var unikt og omgivelser sås ikke meget smukkere nogen andre steder. Mange steder skulle der spilles gennem smalle passager og sværhedsgraden var høj. Og det viste sig også, at den var for høj. Det var ikke golfbane, som matchede niveauet for de turister, der kom på besøg. Og da Grækenland ikke har mange golfspillere var det turisterne, som der skulle satses på.

 

Derfor valgte man at redesigne golfbanen og bl.a. skabe bredere fairways. Dermed øgedes kvaliteten af spilleoplevelsen for den almindelige golfspiller.

 

Banen genåbnede i 2015, og Crete Golf Club er i dag en smuk golfbane med nogle magiske golfhuller, der passer til de fleste golfspillere. Layout og finish er helt utroligt, og omgivelserne er ubeskriveligt smukke.

 

Klik her for at se et billedgalleri fra Crete Golf Club.

 

På Kretas nordøstlige side ligger også Porto Elounda Golf & Spa Resort. Resortet råder over en 9-hullers par 3-bane og køreturen til øens 18-hullers golfbane tager 45 minutter hver vej.

 

Det 5-stjernede Porto Elounda Golf & Spa Resort ligger med udsigt til Mirabello-bugten og regnes blandt Kretas bedste hotel resorts. På resortet findes der også en 2.200 m² stor Six Senses Spa™, hvilket er den første af slagsen i Europa.

 

Deltagerne ved Greece Open – presented by Golf Experten kan til landsfinalen på Great Northern være så heldige at vinde et 5-nætters ophold for 2 personer på det eksklusive resort.  

 

Klik her for at se et billedgalleri fra Porto Elounda Golf & Spa Resort 

 

Golf i det nordlige Grækenland

Oppe i det nordlige Grækenland, i Halkidiki-regionen, ligger luksusresortet Porto Carras Grand Resort. Resortet råder over både et 4-stjernet og et 5-stjernet hotel. I forbindelse med hotellerne er der en marina og så altså også en 18-hullers golfbane, Olive Grove Golf Course. 

Et vinderpar fra landsfinalen på Great Northern vinder hver et gavekort til dette eventyrlige sted. Klik her for at læse mere om, hvor det er at to heldige vindere skal hen. Læs mere om Porto Carras Grand Resort og det 5-stjernede luksushotel, Porto Caras Meliton Hotel.    


KLIK HER for at se billeder fra Porto Carras Grand Resort. 

 

Golf på Korfu

Korfu er den nordligste af de 7 Ioniske Øer i Det Ioniske Hav. Øen, der arealmæssigt er på størrelse med Bornholm, ligger vest for det græske fastland.

 

Korfu er kendt for at være grøn og frodig, og her midt på øens vestkyst finder man Corfu Golf Club (1971).  Banen er hvad englænderne kalder for ’A hidden gem’.

 

I 2021 kan banen altså fejre 50-års jubilæum, og med nye folk på ’direktionsgangen’ blæser der nye positive vinde over Corfu Golf Club.

 

Corfu Golf Club samarbejder med blandt andre det nærliggende 5-stjernede hotel, Corfu Holiday Palace. Hotellet ligger i nogle skønne omgivelser ud mod havet med egen privat badestrand.

 

Er man på Corfu, så er Corfu Golf Club bestemt værd at overveje, hvis man vil prøve kræfter med en smuk beliggende græsk golfbane.  

Se billedgalleri fra Corfu Holiday Palace og Corfu Golf Club på linket HER