Lübker Golf Resort

Jylland, Danmark

Lübker Golf Club (Resort) på Djursland åbnede i 2007. Resortet består af de tre sløjfer Sand, Sky og Forest, hvor Sand-Sky udgør mesterskabsbanen.

Banen blev benyttet af Race to Thailand (indledende runde i 2019) og er turneringens finalebane i 2020. 

Der er stil over det, lige fra man gør sin entre i klubhuset på Trent Jones Alle, og følelsen af at befinde sig på en særlig plet på danmarkskortet fortsætter de næste timer, når man bevæger sig rundt på det fantastiske golfanlæg. Alt spiller lige fra de velfriserede teesteder til de smukt klippede fairways og de lynhurtige og velplejede greens.

Perfekte forhold
Hele golfanlægget med de 27 huller er anlagt på et område med sandede jordbundsforhold. Det giver en særlig turf og nogle rigtige gode betingelser for at spille golf det meste af året.

Anlægget blev efter åbningen hurtigt kendt, som et af de bedste golfanlæg i landet, og som et af de få deciderede golfresort tiltrak det storstilede projekt masser af opmærksomhed. 

De tre sløjfer er på hver deres måde særdeles udfordrende. Det fik spillerne at mærke, da Lübker i 2009 blev benyttet til European Tour Qualifying School. 

Placeringen på Djursland betyder, at der er masser af smuk natur på Lübker. Variation er der også, og man skal som golfspiller forvente både at skulle navigere på smalle skovhuller og undgå de store waste areas på de mere åbne strækninger på banen.

27-hullers anlægget er designet af en af verdens førende golfbanearkitekter, Robert Trent Jones II, der er kendt verden over for at skabe nogle førsteklasses golfbaner.

Danmarks bedste golfanlæg
Der er ikke noget at sige til, at Lübker gang på gang bliver nævnt blandt Danmarks absolut bedste golfanlæg. Og at Lübker er med til at løfte niveauet blandt både danske og Skandinaviske baner viser de forskellige kåringer, som golfresortet har opnået.

Eksempelvis har Golf World placeret 18-hullers banen (Sand & Sky) på en 25. plads på listen over Kontinentaleuropa’s 100 bedste golfbaner i 2015-2016, mens Lübker blev kåret som Danmarks bedste golfbane ved World Golf Award i 2015.

På resortet kan man leje sig ind i nogle moderne og ret så luksuriøse villaer eller man kan bo i flotte. moderne lejligheder lige ved klubhuset.

På resortet findes der foruden en rigtig god restaurant også et 3500 m2 stort  wellnessafdeling med spa, fitness og subtropisk bad.

Og så er træningsfaciliteterne naturligvis helt i top, og for de mindre øvede spillere findes der sågar en 9 hullers pay and play bane.

  • Antal huller Antal huller 27
  • Afstand til Lübker Golf Resort Afstand til Lübker Golf Resort 0 meter
  • Driving Range Driving Range Ja
  • Putting Green Putting Green Ja
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Banetype Banetype Heatlandbane
  • Pro shop Pro shop Nej