Kom og mød Red Bull

Danske Øer, Danmark | Publiceret 06-03-2022

Red Bull står bag verdens mest solgte energidrik, og indenfor sportens verden kendes det østrigske brand fra masser af forskellige ekstremsportsgrene, skateboarding, skisport, motorsport, herunder i ’kongeklassen’ Formel 1 samt indenfor både fodbold og ishockey.

Energimærkets motto er; ’Red Bull gives you wings’, og det kan deltagerne ved Race to Thailand presented by GolfersGlobe også have brug for, når tingene spidser til og der hen over sommeren kæmpes om de eftertragtede landsfinalepladser.

Red Bull blev grundlagt i 1984 af en østrigsk entreprenør og en thailandsk forretningsmand, og et af de første lande, hvor energidrikken blev sendt på markedet, var netop i Thailand.

I dag sælger Red Bull årligt omkring 11 mia. dåser energidrik på verdensplan.  

Ved den kommende sommers mange Race to Thailand events vil Red Bull dukke op i udvalgte klubber og give smagsprøver på deres produkter, der i dag fås i en række forskellige spændende varianter.   

 

 

Så tilmeld dig og din makker til Race to Thailand og hav, som en ekstra bonus, chancen for at møde Red Bull, som muligvis dukker op, der hvor I skal spille.

Måske er det netop jeres team, der ’får vinger’ under golfrunden og kvalificerer jer til landsfinalen på Skovbanen i Holstebro, hvorfra to vinderhold sendes afsted til finalen i Thailand i november 2022.

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...