Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Anguilla (Caribien)

Om Anguilla (Caribien)

Anguilla er en lille caribisk ø, der ligger vest for de Britiske Jomfruøer og lidt nord for St. Martin. Øen har et areal på godt og vel 100 km2 og en befolkning i størrelsesorden 15.000 indbyggere. Hovedstaden hedder The Valley og ligger inde midt på øen.

Anguilla er omgivet af det mest fantastiske tyrkisgrønne hav og nogle kridhvide bountystrande. De fleste kommer hertil ved at flyve til St. Martin  og tage færgen det sidste stykke vej.

Med kun én golfbane er Anguilla måske ikke hvad de fleste forbinder med en decideret golfdestination, men golfbanen, der er designet af Greg Norman er en god golfbane og en bane, som sagtens kan spilles flere gange på en familieferie eller en romantisk øferie til Anguilla.   

Anguilla er sådan et sted man drømmer om at komme til. Et lille paradis-ø med fantastiske strande, høj blå himmel, evig sommer og et vidunderligt lokalt køkken.

Her fordrives tiden med at snorkle på koralrevet, tage på ekskursion i en båd med glasbund, slappe af på stranden og så selvfølgelig spille et par runder golf.

Tager man rundt på øen kan man sagtens finde sin egen lille bugt. De mest kendte steder er Shoal Bay, Barnes, Rendezvous, Road og Little Bay. Prøv også at gøre stop i en af de små kystbyer og se fiskerne hive dagens fangst i land.

Nyd en frokost på den lille lokale restaurant og skynd jer så hjem til hotellet, så der er tid til at slutte dagen af med en 9-hullers golfrunde på CuisinArt Resort Golf Course.