Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Polen

Om Polen

I Polen findes der mere end 30 golfbaner. 12 af banerne har 18 huller.

Polen er en oplagt kør-selv destination, og den nordlige del af Polen, Zachodniopomorskie-regionen (Nordvest) samt Warminsko – Mazurskie og Pomorskie, i det nordøstlige hjørne af Polen, er hjemsted for flere gode golfbaner.

I det nordøstlige hjørne ligger eksempelvis de to golfbaner Sand Valley Golf Club og Sierra Golf Club.

Rejser man fra Jylland kan turen fra den dansk-tyske grænse til golfbaner som eksempelvis Amber Baltic Golf Club og Modry Las Golf Club nås på godt 6 timer. Modry Las er en fantastisk mesterskabsbane designet af Gary Player og helt sikkert en af de baner, som er værd at besøge på en golftur/golfferie til Polen. 

Færgen fra Købenavn ankommer til Swinoujscie og her er der ikke langt til Amber Baltic Golf Club, der er en af Polens mere kendte baner, og som bl.a. er blevet benyttet af ET Challenge Tour.

I det nordveste hjørne af Polen ligger også havnebyen Stettin, der byder på masser af historie og et spændende byliv med store parker, åbne boulevarder og mange restauranter og barer. I Stettin oplever man en hel speciel atmosfære, som har gjort, at byens anses for at være Polens svar på Paris.

Det er generelt billigt at tage på ferie eller weekendophold i Polen. Man siger, at priserne ofte er halvdelen af, hvad det koster i Danmark. Det gælder både når der shoppes, spises på restaurant eller der skal betales green fee i golfklubberne. En runde golf på en af Polens bedste golfbaner (Sand Valley Golf Club) koster således kun 350 kr. på hverdage, mens den tilsvarende pris på Amber Baltic Golf Club kun er 250 kr.

Her på siden kan du finde information og inspiration fra nogle af Polens bedste og mest populære golfbaner.