Danmarks førende golfrejsesite

61 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Grækenland

Om Grækenland

Grækenland er for de fleste europæere synonym med sol- og badeferie. En rigtig sommerferiedestination. Og det er der også god grund til, for det ville være forkert at kalde Grækenland en stor golfdestination.

Der findes faktisk kun få baner i dette enorme turistland. Store turistdestinationer som Kreta, Rhodos og Korfu har alle kun én golfbane, og på fastlandet ligger der desuden en god golfbane i Porto Carras.

Cremen af græsk golf finder man ved Costa Navarino Resort, som ligger på Peloponnes-halvøen godt 3,5 times kørsel fra Athen. Navarino Dunes Course, Navarino Bay Course samt de to nyeste golfbaner fra 2022 på Navarino Hills, Hills Course og International Olympic Academy Golf Course er en del af et større ferieresort, som ligger ud mod Det Ioniske Hav.

Resortet med de fire golfbaner hører til noget af det ypperste i Europa. Værd at nævne i den sammenhæng er selvfølgelig også The Crete Golf Club på Kreta, som også er en særdeles spændende golfbane og med hotel på selve golfbanen udgør stedet også et interessant mål for en golfferie til Grækenland. 

Da Grækenland har et klima, hvor der er garanti for varme og sol det meste af året, så er dette sted et rigtig godt bud på en golfdestination, hvis man har prøvet det meste på de mere kendte og traditionelle golfdestinationer som Spanien, Portugal, Tyrkiet og måske også har været på golfferie til Dubai, Thailand, Irland eller Skotland.