Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Grækenland

Om Grækenland

Grækenland er for de fleste europæere synonym med sol- og badeferie. En rigtig sommerferiedestination. Og det er der også god grund til, for det ville være forkert at kalde Grækenland en stor golfdestination.

Der findes faktisk kun få baner i dette enorme turistland. Store turistdestinationer som Kreta, Rhodos og Korfu har alle kun en golfbane, og på fastlandet ligger der desuden en god golfbane i Porto Carras.

Cremen af græsk golf finder man ved Costa Navarino Resort, som ligger 3,5 times kørsel fra Athen. Navarino Dunes Course og Navarino Bay Course er en del af et større ferieresort, som ligger ud mod Det Ioniske Hav.

Resortet med de to golfbaner hører til noget af det ypperste i Europa. Da Grækenland har et klima, hvor der er garanti for varme og sol det meste af året, så er dette sted et rigtig godt bud på en golfdestination, hvis man har prøvet det meste på de mere kendte og traditionelle golfdestinationer som Spanien, Portugal, Tyrkiet og måske også har været på golfferie til Dubai, Thailand, Irland eller Skotland.