• Costa Navarino, Grækenland

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

61 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Costa Navarino

Græske Costa Navarino er Grækenlands førende golfresort.

Det 5-stjernede luksusresort ligger på Peloponnes-halvøen, som udgør den sydlige del af Grækenland. Costa Navarino ligger i det område, som hedder Messinia, et område der rummer mere end 4.500 års historie.

Golfresortet, der åbnede i 2010, blev udråbt som European Golf Resort of the Year i 2017 og siden er det regnet med priser ned over det eksklusive golfresort.

Siden åbningen har Costa Navarino bestået af to 5-stjernede luksushoteller, The Romanos, a Luxury Collection Resort og The Westin Resort med plads til i alt 750 gæster.  

                              

Læs her historien bag Costa Navarino

          

Desuden har gæsterne kunnet boltre sig på de to golfbaner, The Dunes og The Bay Course. Hver golfbane har sit eget imponerende klubhus og det nye klubhus ved The Bay Course (2018) blev i 2020 kåret som ’Clubhouse of the Year 2020’.

Fra golfresort til golfdestination
Men Costa Navarino hviler på laurbærrene. De græske ejere har store ambitioner. Man vil nemlig ikke nøjes med kun at være et af Europas førende golfresort. Målet er at blive en af Europas bedste og mest eksklusive golfdestinationer.

Derfor gik man i 2018 i gang med at anlægge yderligere to golfbaner i det område, som kommer til at hedde Navarino Hills. Arbejdet er nu så fremskredent, at banerne, der er designet af den tidligere Mastervinder og Ryder Cup legende, spanieren José María Olazábal, forventes at kunne åbne i 2021.

                              

Læs her om anlæggelsen af de to nye golfbaner i Navarino Hills

          

Samtidig med anlæggelsen af de to nye golfbaner, så opføres der også yderligere to nye hoteller. Et i det område som bliver kaldt for Navarino Bay og et ved Navarino Waterfront.

Hotellet ved Navarino Bay kommer til at ligge på selve golfbanen, og fra begge hoteller får gæsterne en fantastisk udsigt ud over bugten. Hotellerne forventes at stå færdige og åbne i løbet af 2021.

For at komme til Costa Navarino flyver man enten til Athen og kører herfra ned mod den sydlige del af Peloponnes. På visse tider af året går der direkte fly fra København og til Peloponnes, hvor lufthavnen i Kalamata kun ligger 45 minutters kørsel fra destinationen.

 

Artikler