Race to Thailand presented by Golf Experten

Race to Thailand – presented by Golf Experten er navnet på en populær landsdækkende golfturnering, som første gang blev afviklet i 2019. Siden starten har næsten 4.000 golfspillere deltaget i turneringen. I 2023 afholdtes turneringen for femte gang, og det heldige vinderpar fra landsfinalen i Danmark kom sammen med en større gruppe afsted til finalen, der blev spillet i det nordlige Thailand i november 2023.  

Turneringen har i 2024 fået ny samarbejdspartner, så turneringen fremover kommer til at hedde 'Race to Thailand presented by Golf Experten'. I løbet af sommeren 2024 vil der blive afviklet turneringer i 12 danske golfklubber. Blandt værtsklubberne er blandt andre Simon’s Golf Club, Royal Golf, Great Northern, Ledreborg Palace Golf, Stensballegaard Golf, Marbæk-banen i Esbjerg, Blåvandshuk Golf samt Skovbanen i  Holstebro, der i 2023 blev kåret som Danmarks bedste golfbane.

I 2024 vender Race to Thailand også tilbage til Lübker Golf & Spa Resort (den 5. juli), som bekendt også er vært for DP World Tour turneringen, Danish Golf Championship, som afvikles i august 2024.  

Minimum tre hold fra hver spillerunde kvalificerer sig til landsfinalen (gratis finaledag for deltagerne) i Simon's Golf Club, der spilles fredag den 13. september 2024.

Som deltagerhold behøver I kun at stille op i én spillerunde for at kvalificere jer til landsfinalen og måske bliver I det heldige vinderpar, som skal til Thailand. Men misser I chancen i første forsøg, så er det naturligt tilladt at tilmelde sig flere spillerunder hen over sommeren.   

Turneringen, hvori den samlede præmiesum er på godt og vel 200.000 kr., spilles som en to-mands holdturnering for amatørspillere med et max handicap på 30. 

Black Mountain, Hua Hin


Finalerejsen er betalt
Finalerejsen afvikles fra den 18-25. november 2024. Fly, hotel og golf er betalt for vinderne. Finaledestinationen vil i år være Hua Hin.

Det er dog ikke kun de to heldige vindere, der har noget at se frem til. Fra hver af de indledende runder kvalificerer minimum tre hold sig til landsfinalen i Danmark. Dagen er gratis for alle deltagerne, og der venter en stor golfoplevelse fredag den 13. september i Simon's med enten forplejning undervejs eller efterfølgende frokost og præmieoverrækkelse.

VIGTIG INFO: 

Præmien (Finalerejsen) ved Race to Thailand er personlig og kan hverken sælges eller videregives til 3. part.

Præmien kan ikke heller byttes til kontanter eller ombyttes til en rejse til en anden destination.  

Bliver en af vinderne forhindret i at deltage i turneringen i Thailand kan makkeren finde en ny rejseledsager. (Dog skal dette ske INDEN rejsen er endelig planlagt og flybilletter til vinderne er blevet bestilt og navngivet.) Melder en deltager fra kan makkeren stadig få en ny 'sidste øjebliksdeltager' med. Det kræver blot, at denne deltager selv betaler for flyrejsen.

Ønsker man ikke at deltage på rejsen, og spille med i finalen i Thailand, vil arrangøren vurderer, om pladsen kan gå videre til det hold som, der ved landsfinalen sluttede lige efter vinderholdene.

 

 

Præmiebord

 

Masser af flotte præmier - Race to Thailand presented by Golf Experten afvikles bl.a. i samarbejde med Det Thailandske Turistkontor, Golf Experten og ClassicGolf.

I hver af de 12 spillerunder (inkl. landsfinalen) vil der som minimum være præmier til de fem bedste hold samt tættest på pinden-konkurrencer. Den samlede præmiesum vil være på omkring 200.000 kr.

Blandt andet kan deltagerne vinde lækkert golfudstyr fra Golf Experten, lækker spansk rødvin fra D'Wine, klassisk champagne fra Piper-Heidsieck samt masser af gavekort og green fees til danske golfbaner. 

Blandt sponsorerne til præmiebordet er også det skotske whiskybrand Loch Lomond Whiskies, der ud over at være sponsor ved Race to Thailand - presented by Golf Experten også er sponsor ved golfsportens ældste majorturnering, The Open. Loch Lomond har den amerikanske LPGA Tour spiller Christie Keer samt Colin Montgomerie og Darren Clarke som ambassadører. Til alle spillerunder ved Race to Thailand vil der være flotte whiskyflasker på præmiebordet.

Og ligesom i de forgangne år vil Singha Beer også i 2023 også være at finde på præmiebordet, så to heldige vindere fra hver runde kan tage hjem med en dejlig kasse thailandske Singha øl. 


Hole-in-One konkurrence


Igen i år bliver Hole-in-One konkurrencerne ved 'Race to Thailand - presented by Golf Experten' koblet sammen med velgørenhed. 

I samarbejde med det danske 'Projekt Dåseringe' bliver der samlet penge ind til et hospital i Nordthailand - Prostheses Foundation, der primært laver kunstige ben til fattige i Thailand. KLIK HER for at læse mere.

Beløbet der indsamles gennem 'Race to Thailand - presented by Golf Experten' bliver brugt til at købe en bil, der indrettes som mobilhospital, så hospitalets læger kan komme ud i landområderne og hjælpe de fattige, som har været udsat for landminer, slangebid, ulykker eller sygdom, og derfor skal have en benprotese.

Igen i år har vores hovedsponsor Golf Experten sit eget teested, 'Golf Experten Tee-sted'.
  

Golf Experten udlodder en præmie, som lyder på golfudstyr til en værdi á kr. 15.000,-.

 

I 2024 er der desuden indgået aftale med Blåvandshuk Golfcenter, som også får deres eget HIO-teested. Slås det gyldne slag på dette hul udløser det et golfophold for 4 personer med golf, overnatning, morgenmad samt middag.

 

Præmierne udloddes kun én gang i løbet af Race to Thailand-sæsonen. 


For at deltage i HIO-konkurrencen skal man før runden starter indbetale ialt 50 kr., som går ubeskåret til fattige i Thailand, som har brug for hjælp.

Vi håber, at så mange som muligt har lyst til donere 50 kr. til et godt formål og samtidig have mulighed for at vinde den flotte præmie fra Golf Experten. 

Ved at tilmelde dig HIO-konkurrencerne accepterer du samtidig, at GolfersGlobe må kontakte dig med info omkring næste års udgave af Race-to-Thailand eller tilsvarende golfturnering.

Sådan donerer du 50 kr. til fattige i Thailand
Inden spillerundens start sendes 50 kr. via MobilePay til 27 12 51 93 (Søren Barnak). Husk at skrive BANE HVOR DU DELTAGER SAMT DGU-NUMMER i kommentarfeltet. Så støtter du et godt formål, og deltager samtidig i HIO-konkurrencen.

 

Turneringskalender & tilmelding

Tilmeldingen til Race to Thailand - presented by Golf Experten 2024 sker via Golfbox ovenfor. 


VIGTIGT: Hvis 2023-kalenderen vises ovenfor - klik da på det lille orange ikon øverst til højre i Golfbox kalenderen (ovenfor) for at skifte til 2024-programmet.

 

Bemærk: Det er som gæstespiller IKKE muligt at benytte diverse fritspilsordninger, gavekort, green fee vouchers eller øvrige green fee aftaler klubberne imellem. Som gæstespiller skal der altså betales både match fee og green fee. 

De oplyste priser dækker deltagelse i én spillerunde. 

Dig og din makker behøver kun at stille op i én af ovenstående spillerunder for at kvalificere jer til landsfinalen og måske her blive det heldige vinderpar, som skal til Thailand. Men I er naturligvis velkommen til at deltage flere gange i jagten på finalepladsen i Thailand.  

Er I medlem af den klub, hvor I vælger at spille, så koster det 545 kr. som hold at deltage i Race to Thailand med masser af flotte præmier på dagen og chancen for at kvalificere sig til landsfinalen på en af Danmarks bedste golfbaner i Simon's Golf Club og her vinde den eftertragtede finaleplads i Thailand. 

For gæstespillere er prisen minimum 1100 kr. samlet for et hold (green fee + match fee), alt afhængig af hvilken bane I vælger at deltage på. 

 

Priser for gæstehold: 

Stensballegaard GK: 1.145 kr.

Ørnehøj Golfklub: 1.100 kr. 

Blåvandshuk GK: 1.100 kr.

Royal Golf: 1.790 kr. 

Lübker Golf & Spa Resort: 1.300 kr. 

Hornbæk Golfklub: 1.245 kr.  

Ledreborg Palace Golf Club: 1.100 kr. 

Great Northern: 1.790 kr. 

Simon's Golf Club: 1.790 kr. 

Holstebro GK: 1.195 kr. 

Esbjerg GK: 1.195 kr. 

Falster GK: 1.145 kr. 

Øvrige priser kan ses ved tilmelding i Golfbox. 

 

 

De enkelte spillerunder gennemføres, som udgangspunkt først ved minimum 16 tilmeldte hold (32 spillere). Ved færre tilmeldte hold kan turneringsledelsen vælge at aflyse spillerunden, og de tilmeldte hold får refunderet det indbetalte tilmeldingsgebyr.
  

Gennemføres en spillerunde med færre end 16 hold, så vil der kun være to hold, som kvalificerer sig til landsfinalen. 

Afmelding: Ønsker I at framelde jer den turneringsrunde, hvor I er tilmeldt skal det ske senest 14 dage efter tilmelding og senest 14 dage før spillerunden afvikles ved at kontakte GolfersGlobe på info@golfersglobe.com eller på tlf. 27 12 51 93.

Oplys begge jeres fulde navne - hjemmeklubber - DGU-numre - email og telefonnummer, så kontakter vi jer efterfølgende. 

Melder man fra til en turnering med mindre end 7 dage til turneringsstart - refunderes tilmeldingsgebyret IKKE

  

Turneringsbetingelser


Race to Thailand - presented by Golf Experten er en åben turnering for alle amatørspillere, som har et gyldigt handicap på max. hcp. 30 for både herrer og damer. Har man højere handicap kan det være muligt at deltage, men man skal som betingelse spille fra hcp. 30. Kontakt os direkte, hvis du ønsker dette.  

Turneringen spilles som en parturnering (To-mands holdturnering). For at et hold skal kunne deltage skal mindst én af deltagerne være fyldt 18 år. 

Max. antal deltagere pr. turnering er 112. Visse klubber tillader færre deltagere.  

 

Det er IKKE tilladt at medbringe børn eller hunde, og det er ikke muligt at bruge caddy. Det er derimod tilladt at bruge buggy. 

De enkelte spillerunder gennemføres ved minimum 32 deltagere (16 hold). Turneringsledelsen kan i særlige tilfælde vælge at gennemføre en spillerunde med færre end 32 deltagere. BEMÆRK; at i disse tilfælde spilles der kun om 2 landsfinalepladser!

Alle tilmeldte får deres penge retur, hvis spillerunden ikke gennemføres. 

Bemærk, at det er nok at stille op i én af ovenstående spillerunder for at kvalificere sig blandt de tre bedste hold, som kommer med til landsfinalen i Danmark. Men det er tilladt at forsøge flere gange. Man skal så blot tilmelde sig påny via Golfbox.

 

Spilformat: Fourball (Stableford), hvor holdets bedste stableford score pr. hul er tællende.

I hver spillerunde spilles i én række med 3/4 reduceret spillehandicap.

Hver spillerunde afvikles som gunstart eller omvendt gunstart.

I tilfælde af lige antal points mellem flere hold gælder følgende:

Højeste pointscore på de 9 ulige huller. Dernæst sidste 6 – 3 – 1 (ulige huller) 

Hvis stadig lige findes vinderen ved lodtrækning. 

 

Afbrydelse/indstilling af spil
Bliver golfrunden afbrudt (torden, bane under vand etc.) uden mulighed for at spillet kan blive genoptaget, så udarbejdes der en resultatliste på baggrund af det laveste antal spillede huller, som alle hold har gennemført.

Dvs. har en 4-bold (2 hold) færdigspillet 6 huller, mens alle øvrige hold har spillet 7 huller, så er det de 6 huller, som er tællende for alle hold. Vinderne bliver i dette tilfælde det hold med den bedste score efter 6 færdigspillede huller.

Handicaprevision: 

Opstår der tilfælde, hvor der er mistanke om at en spiller har 'plejet' sit handicap, vil turneringsledelsen kontakte spilleren og bede om at få udleveret handicap-historik fra de seneste 3 år. 

 

Finder vi, at der er f.eks. er en markant forskel mellem turneringsrunder kontra private runder, kan det betyde, at vi meddeler spilleren, at han/hun enten diskvalificeres eller i forbindelse med landsfinalen skal spille i et (lavere) mere retvisende handicap, der i højere grad afspejler den reelle spillestyrke.

 

Ønsker spilleren ikke at samarbejde med turneringsledelsen i forhold til udlevering af handicap-historik vil spilleren og dennes makker miste sin plads i landsfinalen.
  

Turneringsledelsen forbeholder sig retten til at afvise tilmeldinger uden at oplyse grunden hertil. 


Kvalifikation til landsfinalen

**Minimum 3 hold fra hver spillerunde (ved deltagelse af 30 spillere eller flere) kvalificerer sig til landsfinalen i Danmark, som i 2023 bliver spillet fredag den 13. september 2024 i Simon's Golf Club. Her venter der deltagerne en flot finaledag på en af Danmarks bedste golfbaner med forplejning undervejs eller efterfølgende frokost og præmieoverrækkelse i klubhuset. 

Har du og din makker kvalificeret jer til landsfinalen og en af jer bliver forhindret i at stille op, så er det kun muligt at udskifte sin makker, hvis den nye makker har et tilsvarende handicap inden for +/- 2. Det vil sige, at har den fraværende makker handicap 10, så må den nye makker gerne have enten 8 eller op til 12 i handicap.

Et eventuelt bytte af makker skal meddeles turneringsledelsen senest en uge før finaledatoen.   

Trækker et hold sig fra landsfinalen, vil pladsen, så vidt det er muligt, gå til det hold, som sluttede som nummer 4 i samme kvalifikationsrunde.
  

**Ved deltagelse af mere end 46 hold i en enkelt spillerunde kvalificerer 4 hold sig til landsfinalen. 

 

Sanktioner mod langsomt spil: 

Turneringsledelsen forbeholder sig retten til at gribe ind overfor langsomt spil. Når der spilles Race to Thailand bør en golfrunde, som udgangspunkt ikke tage mere end højst 5 timer.

Hvis det konstateres, at en bold spiller langsomt og falder bagud kan disse spillere komme på klokken.  


Her gælder reglen, at hver spiller har 60 sekunder til at gennemføre sit slag. Det er lige fra at tage handske på, tee bolden op, foretage sin 'pre-shot routine' eller læse puttelinjen på green. Alt sammen skal ske indenfor 60 sekunder. 


Overholdes tidsgrænsen på de 60 sekunder ikke, så vil der falde en advarsel. Næste gang tidsgrænsen ikke overholdes tildeles spilleren et strafslag. Tredje gang tidsgrænsen ikke overholdes tildeles spilleren to strafslag og fjerde gang tidsgrænsen overskrides fører det til diskvalifikation af holdet. 

Der findes ingen formildende omstændigheder i forhold til 60 sekunder-reglen bortset fra, hvis spillerne venter på en dommer, venter på gruppen foran eller venter på nogle spillere på et andet hul.
  

Det er ikke muligt at diskutere kendelserne ude på banen. Er spilleren uenig kan vedkommende efterfølgende henvende sig på matchkontoret.

Spil med flere gange - Det er muligt for et hold at tilmelde sig flere spillerunder. Der betales matchfee eller match- og green fee, hver gang et hold tilmelder sig en spillerunde.

 

Præmien kan IKKE sælges eller gives væk

Deltagelsen i finalerejsen er personlig og kan hverken sælges eller videregives til 3. part.

Præmien kan heller ikke byttes til kontanter eller ombyttes til en rejse til en anden destination.   

Bliver en af vinderne forhindret i at deltage kan makkeren dog finde en ny rejseledsager. (Dog skal dette ske INDEN rejsen er endelig planlagt og flybilletter til vinderne er blevet bestilt og navngivet.)

Ønsker man ikke at deltage i finaleturneringen i Thailand vil pladsen automatisk gå videre til det hold, der ved landsfinalen sluttede lige efter vinderholdene. (Dog skal dette ske INDEN rejsen er endelig planlagt og flybilletter til vinderne er blevet bestilt og navngivet.)

 

 

 

Danske baner

Skovbanen i Holstebro

Race to Thailand - presented by Golf Experten afholdes i 12 forskellige danske golfklubber hen over sommeren 2024. 

Hvis du, inden du tilmelder dig turneringen, vil læse mere om de enkelte klubber og se billeder og videoklip fra banerne, så kan du gøre det på de enkelte links nedenfor. 

 
Læs mere om Stensballegaard Golf - KLIK HER

Læs mere om Ørnehøj Golfklub - KLIK HER 

Læs mere om Blåvandshuk Golfklub - KLIK HER

Læs mere om Royal Golf - KLIK HER

Læs mere om Lübker Golf & Spa Resort - KLIK HER

Læs mere om Hornbæk Golfklub - KLIK HER

Læs mere om Ledreborg Palace Golf Club - KLIK HER 

Læs mere om Great Northern - KLIK HER

Læs mere om Simon's Golf Club - KLIK HER

Læs mere om Holstebro Golfklub (Skovbanen) - KLIK HER
Læs mere om Esbjerg Golfklub (Marbæk-banen) - KLIK HER
Læs mere om Falster Golfklub - KLIK HER

 

Finalen

Vinderparret fra landsfinalen i 2024 skal med til finalen i Thailand fra den 18-25. november 2024. Under opholdet i Thailand indkvarteres deltagerne seks nætter i delt dobbeltværelse på hotel i den populære badeferieby Hua Hin. Opholdet er med morgenmad, velkomst- og afskedsmiddag.

 

Sæsonfinalen finder i 2024 sted i Hua Hin, som er en af Thailands mest kendte feriedestinationer. Det tidligere fiskerleje er i dag blevet forvandlet til et ferieparadis på en størrelse, hvor man stadig kan slappe af og nyde ferien. 

Hua Hin, der ligger tre timers kørsel syd for Bangkok, er kendt for at være stedet, hvor den kongelige familie har deres sommerpalads. 

Byen er hyggelig og der findes masser af restauranter og et spændende nightmarket. 

Hua Hin ligger direkte ud til havet, og man kan derfor også bruge noget af tiden på stranden.

Rundt om byen ligger en række af Thailands bedste golfbaner, heriblandt Black Mountain, som vinderne skal spille på turen. 

Desuden spiller vi Pineapple Valley Golf Club, Springfields Golf Club og Palm Hills Golf Club.  

Desuden vil der på en af fridagene, som er lagt ind i programmet, være mulighed for mod egenbetaling at spille en af områdets øvrige golfbaner. 

 

 

Samarbejdspartnere

 

 

Sponsorer

 

 

Testimonials

 


Hej Søren

'Tak for green fee billetterne og tak for en rigtigt fin dag i går! Dejligt at mærke der er styr på det hele, når man er afsted til disse turneringer.'

Hilsen Jon (2024)

  

'Jeg er stor fan af Race to Thailand, jeg har deltaget alle 5 år, på min hjemmebane og en enkelt gang på Simons. Min mand og jeg var dygtige og kom i Landsfinalen og var et smut i Silkeborg i 2021. Der bliver ikke gjort forskel på turneringen imellem klubberne. Jeg har været klubbens tovholder de første tre år, og samarbejdet med Søren har været fantastisk. Han har været med til at få Falster Golfklub på golflandkortet. Turneringsformen gør det spændende, og bruges for lidt. Flotte præmier. Søren er en fantastisk vært. Vi ses igen 2024.'
Maria - Falster Golfklub - (Race to Thailand deltager i 2019, 2020, 2021, 2022 & 2023)


'Jeg har deltaget i Race To Thailand 4 år i træk, og det har været en super oplevelse hver gang. Jeg har mødt mange forskellige typer af mennesker, og fælles for dem alle har været glæden ved golf. Der har altid været en positiv stemning i bolden, selvom spillet måske ikke altid har været lige godt Jeg vil klart anbefale Race To Thailand, hvis man ikke har prøvet det endnu.'

Mvh. Jesper (Race to Thailand deltager i 2020, 2021, 2022 & 2023)

'Altid spændende at spille med i turneringer med fine præmier, så man kan se hvordan man reagerer under maximalt pres. De baner min makker og jeg har spillet på, har været fine, men det bedste er faktisk at vi har spillet sammen med nogle behagelige golfspillere. God stemning og selvom man konkurrerer, så er der gensidig respekt og anerkendende klap/kommentarer. Vi kommer helt sikkert til at tage et skud eller to til næste år, og selvom vi ikke har været tæt på at vinde, drømmer vi stadig...er det ikke det golf handler om. Ses.'
Mvh. Michael (Race to Thailand deltager i 2023)

 

'Jeg er stor fan af Race to Thailand, så vi ses helt sikkert næste år;)'
Michelle (Race to Thailand deltager i 2021)

 

'Jeg har flere gange spillet med i RTT og har oplevet en veltilrettelagt turnering, smilende og imødekommende arrangør (Søren Barnak). God info før turneringen afholdes og ligeledes på selve dagen. Matchformen er jeg personligt vild med og dejligt at der er et velassorteret præmiebord, så mange får mulighed for at få noget med hjem. Banerne er velvalgte ift prisen - virkelig en turnering - hvor man får noget for pengene🤗'
Hilsen Jan (Race to Thailand deltager i 2020 & 2021) 

 

'Min søn og jeg deltog i år i Race to Thailand i Søhøjlandet sammen med min søster og bror! Er sikker på det ikke er sidste gang vi deltager i denne turneringsform. Næste år nok på en af de andre baner.....'
Hilsen Per (Race to Thailand deltager i 2021)

 

'Vi vil sige tak for en super super god turnering. Min makker og jeg deltog i Race to Thailand, hvor vi spillede indledende runde i Blåvandshuk Golfklub - vi var så gode (heldige) at vi vandt, og var med til finalen i Silkeborg. Det var en stor oplevelse; vi er begge to enige om, at turneringen var arrangeret meget flot, alt klappede og blev afviklet i en super dejlig stemning. Vi er mere end klar til at deltage i 2022, og kan kun opfordre andre til at deltage. Vi glæder os. Tak for en kanon turnering 😃'
Hilsen Henrik (Race to Thailand deltager i 2021)

 

'Min mand og jeg har deltaget et par gange i løbet af året i turneringen Race to Thailand - og alle turneringer har været velarrangeret og hyggelige at deltage i. Det var været et fint udpluk af flotte baner samt præmier. Vi kommer helt sikkert igen til næste år.'
Hilsen Malene & Flemming (Race to Thailand deltager i 2020, 2021 & 2022)

 

Kære Søren
Endnu en gang tak for deltagelse i Race to Thailand igen i år. Det er en fornøjelse at deltage i dine turneringer sammen med min makker. Der er bare styr på alt lige fra man kommer til man går hjem med et smil på læben efter en dejlig dag. Flot sat op på hjemmeside, sponsorskilte som om man deltog i en prof. turnering og et fantastisk præmiebord med brugbare præmier(hvis man er så heldig at komme med øverst i feltet). Det er hyggeligt og man møder en masse dejlige golfere der alle prøver at gøre deres bedste. Var så heldig forrige år at vinde de skønne Singha beer:-) Havde dog håbet vi kom i finalen i år, men det glippede igen - det kunne have være fantastisk at spille i Silkeborg. Vi er klar til at deltage igen næste år og glæder os. Det er for i øvrigt en god ide det med at man kan købe sig med til finalen i Thailand - det ser ud til være en god tur til en god pris. Tak for i år.
De bedste hilsner Michael (Race to Thailand deltager i 2019, 2020 & 2021)

 

'Blot 12 timer før start fik vi mulighed for at deltage. Det blev en dejlig dag på Simon's i godt selskab og hygge på terrassen efterfølgende. At vi så blev nummer 2 og nu skal til Silkeborg og spille finale gjorde ikke oplevelsen mindre. Hvem ved, måske er det os der skal afsted til foråret 😁'
Hilsen Henrik (Race to Thailand deltager i 2020 & 2021)  

 

'Vi spillede Race to Thailand i Søhøjlandet Golf Resort – det var en kanon oplevelse. Alt fungerede perfekt, god information og dejligt vejr. Vi var fire familiemedlemmer som dystede internt – ligesom vi havde opfordret flere fra vor hjemmeklub til at deltage, så vi også internt i klubben kunne have lidt på højkant. Helt klart deltager næste år.'
Mvh. Lars (Race to Thailand deltager i 2021)

 

'Vi har nu deltaget i Race to Thailand de seneste to år og i år lykkedes det os så endeligt at kvalificere os til Landsfinalen i Silkeborg. Det er supersjovt at spille "Best Ball formatet" og giver ekstra nerve til spillet, når du konkurrerer mod nogle af dine andre golf buddies. Kæmpe anbefaling herfra, og vi stiller helt sikkert op, i denne veltilrettelagte turnering, til næste år igen.' 
Bedste golfhilsner fra Allan og Jakob (Race to Thailand deltager i 2020 & 2021) 

'Tak for et fantastisk  arrangement på Sct. Knuds. En fornøjelse at deltage i jeres match. Kan kun anbefale andre at deltage i Race to Thailand. Glæder mig til at spille  landsfinalen den 18. september i Silkeborg'  

Mvh. Anders (Race to Thailand deltager i 2020 & 2021)  

'Var med igen i år og som sidst en super turnering og super godt arrangement. Meget professionelt og meget fine præmier. Skal nok være med igen i 2022'
Hilsen John og Dan (Race to Thailand deltager i 2021)

'Super turneringform, hvor alle har en chance for at vinde på en god dag. Gode præmier og styr på tingene. Min makker og jeg kommer helt sikkert igen.'

Vh. Dennis (Race to Thailand deltager i 2021)

'Fantastisk dag på Ledreborg Palace banen, hvor Søren og banens medarbejdere havde gjort deres ypperste.

Vi deltager helt sikkert igen næste år og det kan varmt anbefales til alle andre golfere'
Mvh Carsten (Race to Thailand deltager i 2021)

 
'Super god turnering er klar til næste år👍👍'
Hilsen Verner (Race to Thailand deltager i 2021)

'Hej - vi har været med tre gange, og er også med næste år. En meget god turnering.'
Vh Leif Johansen (Race to Thailand deltager i 2019, 2020 & 2021)
 
'Hej Søren
Endnu engang tak for et super godt arrangement, som du får stablet på benene. Jeg/vi har i år deltaget 3 gange med kæresten  som trådte til da min makker blev skadet. Vi var med i Helsingør og Royal Oak og hjemme i Holstebro og vi har haft 3 super dage og deltager helt sikkert igen næste år. Der bliver gjort et godt stykke arbejde i de forskellige golfklubber, der besøges, og du gør et kæmpe arbejde med at finde sponsorer. Stor tak til dem ellers var det her jo slet ikke muligt. Stor tak og kan bestemt kun anbefales til andre.'
Mvh Johnny (Race to Thailand deltager i 2020 & 2021)
 
'Jeg vil rigtig gerne opfordre flere damer / piger til at deltage . Det er hyggeligt, sjovt og der er plads til alle, uanset handicap.'
"Golftøsen" på 64 (Race to Thailand deltager i 2021)


‘Jeg skulle have deltaget i turneringen i Ledreborg, men fik aftenen inden en skade i baglåret. Søren fra Golfersglobe tog telefonen sent om aftenen, og hjalp mig hurtigt igennem den uheldige situation, så min Svoger fik lov at deltage alligevel med en ny makker. Tak for hjælpen og super service, Søren - dét er bare verdensklasse! Jeg håber, at kunne deltage næste gang, og håber I får et brag af en turnering’
Bedste golfhilsner fra Martin Møller (Roskilde GK) - næsten deltager i Race to Thailand

'
Tak for et dejligt arrangement på Simons. Race to Thailand har, med bestball formatet, en anderledes og spændende matchform som adskiller den fra mange andre turneringer. Vi kommer helt sikkert tilbage næste år.'
Bedste hilsner Kim - deltager i Race to Thailand

'Deltog i et fornemt arrangement på Ledreborg Palace Golf. Min første rigtige match i over 12 år, så det var med stor spænding og lidt "kriller" i maven fra morgenstunden. Den gode stemning, vejret og den flotte bane var perfekte ingredienser til mit "comeback" til konkurrencegolf. Tak til GolfersGlobe for hele pakken'
Med venlig hilsen - Lars - deltager i Race to Thailand.

 

'Tak for et super arrangement i går. Rigtig godt arbejde til jer alle sammen. Glæder mig til at deltage næste år.

Mvh. Frederik - deltager i Race to Thailand

 

'Super format, flotte præmier og god stemning. Perfekt makkerturnering, hvor de 3/4 tildelte slag rammer lige i plet 🏌🏿‍♂️⛳️'
Mvh. Jan

 

'Super turnering, deltog selv i Blåvandshuk. Whiskyen fra Loch Lomond smager ekstra godt, når man har arbejdet lidt for den 🏌️‍♂️⛳ Er klar til næste år, hvis I kommer forbi igen.'
Team Hug&Håb

 

'Sikke en fantastisk turnering - vi skal helt klart være med igen næste år og glæder os allerede.'
Mvh. Jens Erik - deltager i Race to Thailand

 

'God turnering. Godt format. Fine præmier. Håber turneringen fortsætter mange år fremover.'
Mvh. Per - finaledeltager ved Race to Thailand 

 

'Hej Søren - super hyggelig turnering, Glæder os allerede til næste år, hvor vi går efter 1.pladsen😀'
Mvh. Henrik - finaledeltager ved Race to Thailand 

 

'Tak for i år. Super godt og professionelt afviklet arrangement, som jeg helt sikker vil deltage i næste år.'
Hilsen Mark - finaledeltager ved Race to Thailand

 

'Min makker og jeg var så heldige at deltage i landsfinalen ved Race to Thailand. Et virkeligt gennemført arrangement, som vi havde stor fornøjelse af 😊🏌️. Vi deltager klart igen næste år🏌️🏌️.'
Mvh. Mogens 

 

'Fin turneringsform og fint med den geografiske spredning. God planlægning og afvikling.'
Mvh. Kåre

  

'Tak for en dejlig golfoplevelse på Ledreborg i år. Det var mit første, men helt sikkert ikke sidste besøg på Ledreborg. Det var et rigtig fint arrangement, og skønt med lidt god whiskey efter runden... Som høj-hcp var valg af tee-sted for herrer en smule frustrerende, men fint med reduceret hcp. Jeg blev absolut udfordret i forhold til course management, og skal klart deltage igen næste år.'
Mvh. Joachim - deltager i Race to Thailand, Ledreborg

'Hej Søren, vil lige sige tak for et godt arrangement. Ses næste år.👍🏌️'

Mvh. Leif

 

'Vi var den første klub, som lagde bane til Race to Thailand i det tidlige forår. Hen over sommeren har vi fulgt med i turneringen, via opslag på de sociale medier og på golfersglobe.com, og det har været tydeligt at se, at det ikke kun hos os men også i alle øvrige klubber, har været en sjov turnering for deltagerne. Her på Stensballegaard bakker vi op omkring Race to Thailand og ser frem til en glædeligt gensyn i 2020.' 
Holger Westman - Club Manager, Stensballegaard Golf

 

'Samarbejdet før, under og efter med GolfersGlobe fungerede perfekt. På selve dagen havde de 72 deltagere en fantastisk dag på banen og efterfølgende på terrassen, hvor Race to Thailand havde sørget for whisky- og ølsmagning. Det blev en festlig dag, og vi ser frem til at byde turneringen velkommen igen til næste år.' 
Med venlig hilsen Simon’s Golf Club

 

'Vi lagde bane til en af de indledende runder af Race to Thailand 2019 - og det gør vi med glæde igen i 2020. For denne nye landsdækkende turnering er et FRISK PUST - som vi helt klart gerne bakker op omkring. Fantastisk Spilleformat - Super Flotte Præmier og ikke mindst Flot arrangeret / setup.'
Claus Rasmussen / Ledreborg Palace Golf Club

 

'I Sct. Knuds Golfklub lagde vi bane til Race to Thailand i 2019. For såvel medlemmer som gæster udefra blev det en forrygende dag: Godt planlagt, effektivt afviklet og med masser af højt humør på banen og til præmieoverrækkelsen.'
Sct. Knuds Golfklub

 

'Race To Thailand er et frisk pust i den danske golfverden, hvilket vi på Blåvandshuk Golfcenter var meget glade for at være en del af i 2019. Vi har allerede fået forespørgsler om det også bliver aktuelt i 2020, og om turneringen igen kommer til Blåvandshuk. Det håber vi alle at det gør.' 
Peter Nielsen, Daglig leder af Blåvandshuk Golfcenter

 

'Den 22. august 2019 havde vi fornøjelsen af at afholde ”Race to Thailand” turneringen på Frederikshavn Golf Klub’s bane.

- Nyt og spændende for os.. her Nordenfjords

- Super god dag - masser af glade medlemmer og gæstespillere

- Rigtig godt samarbejde med GolfersGlobe og Søren Barnak

- Meget fine præmier

- VI GLÆDER OS TIL AT FÅ MULIGHEDEN FOR AT HOLDE TURNERINGEN PÅ NY'

Med rigtig venlig hilsen - Anne Mette Mørk, Frederikshavn Golf Klub