Sponsoreret indhold

Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Danske Øer, Danmark | Publiceret 22-06-2020

Lucca Golf træder med sin danske opfindelse, SWING TRAINER, ind som ny sponsor ved årets udgave af Race to Thailand – presented by GolfersGlobe.

En Swing Trainer er et smart træningsredskab, der kan forbedre den almindelige golfspillers sving, og som primært har til formål at komme de skæve slag (slice) til livs.

Swing Trainer’en kan bruges derhjemme eller i klubben, som supplement til den træning man får af sin lokale pro. Ved at bruge en Swing Trainer er man i stand til bedre at forstå, hvad der sker igennem golfsvinget fra man starter køllen på toppen af svinget og ned mod impact.   

 

                                         

Deltag i Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Læs mere og tilmeld dig og din makker på linket HER

           

 


Mike Damkjær: Alt golf handler om dit sving. Lucca Golf SWING TRAINER er specielt udviklet til at optimerer dine slag, så du undgår "slice" og derved opnår flere fairway hits.

Mike Damkjær, der er manden bag den smarte Swing Trainer, fortæller, hvordan mange golfspillere oplever, at de slipper af med en hel del frustrationer i spillet, når de kontinuerligt bruger en Swing Trainer og dermed opnår større indsigt i deres egen golfsving.

Swing Trainer er et moderne træningsudstyr, som Mike Damkjær har udviklet i et tæt samarbejde med den tidligere ’Playing Pro’ Mads Dam. Den strømlinet formgivning er udviklet af designeren Kim Pagel.

Resultat bliver nemlig flere længere og lige slag og dermed flere fairway hits, flere green træf og som et resultat deraf, et lavere handicap.

 

 

’Det at uddanne og udvikle den enkelte spillers golfsving er selvfølgelig en proces, som pro’en ofte vil være en del af. Men pro’en har man ikke ved sin side, hver gang man træner og det er her, at en Swing Trainer kan være et godt supplement, til den træning man allerede har fået’, lyder det fra Mike Damkjær.  

Spilles der fra græs kan SWING TRAINER’en placeres og fastgøres med fire lange tees i de dertil indrettede forankringshuller. På kunststofmåtter vil vinklet ’spikes’ på undersiden sørge for at træningsredskabet står godt fast.      

Sving forbi lamellerne
En SWING TRAINER kan være det, som gør forskellen, når der skal selvtrænes.

Den kontante feedback fra SWING TRAINER gør, at træningen bliver sjovere, fordi man hurtigt kan se resultatet af et forbedret golfsving, hvor det gælder om at opnå et rent træf på bolden.

Ifølge Mike Damkjær bliver man ved at bruge en SWING TRAINER ganske enkelt en gladere golfspiller.

’Mange golfspillere kender til det at slice bolden. Det er frustrerende og ødelæggende for spillet. Det er det, som vi gerne vil gøre noget ved’, lyder det fra Mike Damkjær.

Kommer man for meget udefra, vil køllehovedet træffe gummi lamellerne.

SWING TRAINER hjælper til at få krop og hjerne til at gøre det som træneren har undervist i. At komme indefra og ud. For hvis ikke man gør det, så får man kontant afregning, når tåen af golfjernet eller køllen rammer de fleksible gummi lameller, som sidder på forsiden af træningsredskabet.

Lamellerne er dog bløde og ’slår ikke igen’ hvis man rammer dem. Men de fortæller spilleren, at der skal trænes endnu mere på at komme indefra gennem svinget.  

God til putte-øvelser
Lucca Golf SWING TRAINER, der fås i et flot og funktionelt dansk design, kan også bruges til at forbedre din putteteknik ved at stabilisere spillerens puttesving og rytmen i selve svinget.

Markeringer på bagsiden af Lucca Golf SWING TRAINER gør spilleren i stand til at træne på en struktureret måde, så putteren i en glidende bevægelse føres lige langt tilbage og lige langt frem. Samtidig kan man arbejde på, at putteren føres tilbage på den samme linje hver gang.

Alle artikler

Sponsoreret Lübker: Finpuds golfsvinget op til sæsonstart

Lübker: Finpuds golfsvinget op til sæsonstart

Tag på et 3-dages golfskoleophold og bliv klar til den kommende golfsæson. Lübkers nytiltrådte PGA Pro, Morten Bartholin står for undervisning alle tre dage. Læs mere her…

Thailand åbner døren på klem for golfturister

Thailand åbner døren på klem for golfturister

Thailand åbner nu op for at golfspillere kan tilbringe den 14-dage lange karantæneperiode på et golfresort. Læs her om visareglerne og om hvordan du booker dit ophold...

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Nu er det slut med at flyve til både Thailand og USA, hvis det foretrukne flyselskab er Norwegian. Det norske flyselskab vil istedet satse på de korte ruter i Norden og Europa...

Nyt klubhus er som et kunstværk

Nyt klubhus er som et kunstværk

PORTUGAL: Palmares på Algarvekysten har åbnet Portugals måske flotteste klubhus. Til den kommende sæson gør en michelinkok sin entre i køkkenet...

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

REJSEINSPIRATION: På Mallorca ligger en bodega, der med tysk akkuratesse og omhu fremstiller himmelske vine. GolfersGlobe var forbi sidst vi besøgte middelhavsøen...

Race to Thailand klar med turneringskalender

Race to Thailand klar med turneringskalender

Turneringskalenderen er klar og tilmeldingen er åben! I 2021 spilles der 14 steder rundt om i landet, og nye baner vil bl.a. være Helsingør, Korsør, Dronninglund, Holstebro og Silkeborg...