Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer England

Om England

De fleste som tager på en golfferie, hvor der skal spilles ægte linksgolf tager som regel til enten Skotland eller Irland.

Og det på trods af, at der i England findes godt og vel 1.900 golfklubber, hvoraf mange hører til i kategorien ’Fantastiske linksbaner’.

Men England har slet ikke den samme appeal på golfspillere fra eksempelvis Danmark. Og det er faktisk en skam. For i England findes der en perlerække af fantastiske golfbaner og noget for enhver smag uanset om man er til linksgolf eller foretrækker at spille en smuk parkbane.

Uanset valg af bane, så er udbuddet stort og kvaliteten helt i top.

Tænk bare på linksbanerne i enten Lancashire, i Kent-området eller i Cornwall og Sommerset. Flere af disse baner benyttes til the Open Championship. Det gælder bl.a. Royal St. Georges ved Sandwich øst for London, Royal Liverpool (Hoylake) og Royal Lytham & St Annes Golf Club.

Dertil kommer så de mange fantastiske parkbaner og endelig de berømte hedelandsbaner i Surrey-området syd for London. Blandt disse kan nævnes Walton Heath Golf Club, Sunningdale Golf Club og så selvfølgelig Wentworth, hvor der hvert år spilles BMW PGA Championship.

Foruden de mange fantastiske golfbaner, så har England som bekendt en lang og spændende historie. Det betyder, at man som turist kan opleve masser af seværdigheder lige fra Katedralen i Canterbury til Windsor Castle og Stonehenge.

Fra nord til syd byder landet på et væld af oplevelser, og i de fleste områder kan golfferien nemt inkluderer lidt sightseeing.

Der findes selvfølgelig masser af hoteller at vælge mellem, men i de mindre byer er det også mange gange muligt at lade sig indlogere på den lokale pub. Vælges den løsning er der garanti for en autentisk ferieoplevelse. Det samme er tilfældet, hvis man booker sig ind på et af Englands mange gamle slotte, der i dag fungerer som hoteller.

En overnatning på et ’Castle’ er ofte forbundet med masser af engelsk charme i nogle fantastiske historiske rammer.

Ovenfor kan du klikke dig videre og læse om golfbanerne i forskellige områder af England og samtidig også finde et egnet hotel til din næste golfferie til England.