Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Bermuda

Om Bermuda

Bermuda ligger isoleret ude i Atlanterhavet på højde med South Carolina og 1500 km nord for Caribien. Der er direkte flyforbindelser fra mange europæiske storbyer, og flyvetiden fra New York og andre byer på den amerikanske østkyst er på mindre end to timer.

Bermuda er udråbt som det sted i verden med flest golfbaner, målt i forhold til indbyggertallet. Fem 18-hullers golfbaner og flere 9-hullers golfbaner har de i alt små 300.000 indbyggere at boltre sig på.

Bermuda er altså med andre ord lidt af et paradis for golfspillere og mange kommer da også hertil på golfferie. Men ud over at kunne spille på nogle fantastiske golfbaner, så lokker Bermuda også med muligheden for at dase på de rosenfarvede sandstrande, dykke i det krystalklare vand, tage på dybhavsfiskeri eller dyrke sejlsport.

På Barbados er der subtropisk klima. Sommersæsonen strækker sig fra april til oktober. Her er det varmest (23-29 grader), men det er også i denne periode, typisk fra august til oktober, at der er risiko for orkaner i området. Vintersæsonen starter i november og slutter i marts. I denne periode er gennemsnitstemperaturen i dagtimerne på 21-22 grader.

Bermuda er for mange synonym med Bermudatrekanten, det farvandsområde mellem Florida, Puerto Rico og Bermuda, hvor der i tidens løb angiveligt skulle være forsvundet et utal af både fly og skibe. Myten om Bermudatrekanten lever stadig, selvom de fleste for længst har indset, at det netop kun vistnok er en myte.   

Bermuda består af 150 småøer, så er der tale om et lille ø-samfund, hvor alle kender alle. Det gælder i hvert fald på de 8 største øer, der er forbundet med broer. Infrastrukturen er god og består af tre hovedveje, der forbinder de enkelte byer.

Bermuda er en gammel engelsk koloni og mange traditioner fra kolonitiden lever stadig den dag i dag. Det gælder bl.a. eftermiddagens high tea med scones, småkager og sandwich, som kan nydes på de fleste hoteller.

Befolkningen, smildende, venlig og imødekommende. Måske de blot glæder sig over, at Barbados et utal af gange er kåret som Caribiens bedste ø. Som turist kan man opleve en masse. Naturen er i særklasse og det samme kan siges om det lokale køkken, der både har britiske og portugisiske undertoner. Menuen byder ofte på masser af fisk og skaldyr. Man skal i øvrigt være opmærksom på, at det mange steder er obligatorisk at bære jakke og slips på restauranterne.

På siden her kan du læse mere om golfbanerne på Barbados og finde et godt hotel til din næste golfrejse.