Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Vietnam

Om Vietnam

Mange anser Vietnam for at være Asiens næste store golfdestination. Det ’nye Thailand’ og et endnu uopdaget golfparadis. Vietnam er et enormt land med 93 mio. indbyggere. Alligevel findes der i dag kun godt og vel 60 golfbaner og 40.000 golfspillere (tal fra 2019). Men en lang række nye golfbane projekter er undervejs og om nogle få år vil situationen se helt anderledes ud. 

Fra Hanoi i nord til Danang og Hoi An i den midterste del af Vietnam og til Ho Chi Minh City og den sydøstlige kyststrækning findes der en lang række gode golfbaner. De store designere har fået øjnene op for Vietnam og i dag findes der golfbaner designet af Greg Norman, Nick Faldo og Colin Montgomerie. Blandt de bedste golfbaner i Vietnam hører Danang Golf Club, The Bluffs at Ho Tram Strip og Montgomerie Links, mens en af de nyeste baner fra 2017 hedder Ho Lang Bay Golf Course og ligger i det nordlige Vietnam.

Vietnam strækker sig næsten 1600 km fra nord til syd. Landet ligger i et tropisk og subtropisk område, men alligevel kan vintrene mod nord sagtens byde på nattefrost. Anderledes ser det ud mod syd, og man finder altid, uanset årstid, et sted i Vietnam, hvor man kan spille golf under perfekte klimatiske forhold. Den bedste årstid at tage på golfferie til Danang og Hoi An er i perioden fra februar til august, hvor der er mindst nedbør og hvor temperaturene svinger mellem 20-34 grader. Mod syd (Ho Chi Minh City) finder man de optimale forhold til en runde på golfbanen fra november til april.

Vietnam er et fantastisk rejseland, som er kendt for sin spændende historie, interessante byer, smukke natur, et fremragende køkken og en venlig og særdeles imødekommende befolkning. I Vietnam kan golfferien således kombineres med en perlerække af spændende kulturoplevelser.