Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Det sydlige Vietnam

Det sydlige Vietnam er oplagt til en kombination af golf- og badeferie. Langs med den Vietnams sydligste kyststrækning ligger der flere gode resorts og de langstrakte sandstrande er endnu langt fra overrendt af turister.  

Det sydlige Vietnam byder på et grønt og frodigt landskab med rismarker og det mægtige Mekong-delta, der løber ud i det Sydkinesiske hav.

Der er masser af spændende ting at opleve. Eksempelvis ved Mui Ne har vietnameserne det, som de kalder for mini Sahara, et område med enorme sandklitter så langt øjet rækker.

Ude langs med kysten ligger også en række flotte golfbaner som THE BLUFFS Ho Tram Strip og Dalat Palace Golf Club. Banerne hører til blandt Vietnams bedste og der er garanti for en stor golfoplevelse på alle golfbanerne i det sydlige Vietnam.

Golfferien til Vietnam kan også kombineres med et ophold i Ho Chi Minh City, der ofte kaldes for Vietnams økonomiske kraftcenter. Ho Chi Minh City ligger ved Saigon flodens udmunding, og den pulserende storby med over 6 mio. indbyggere har et tydeligt vestlig præg og er en helt anderledes oprindelse end hovedstaden Hanoi, der ligger i den nordlige del af Vietnam.  

Det er også i den sydlige del af Vietnam at man finder en af landets mest romantiske byer, Dalat der er kendt for sine smukke villaer og det milde klima. Byen blev tidligere brugt af de franske koloniherrer, dengang Vietnam sammen med Laos og Cambodja var en del af Fransk Indokina. Franskmændene tog hertil for at holde ferie og mange af de huse, som blev bygget i 1930’erne ses stadig i bakkerne rundt om byen.

Artikler