Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Estland

Om Estland

Golfturismen i Estland er fortsat noget som venter på sit egentlige gennembrud.

Men undersøger man mulighederne for at komme afsted på en golfferie til Estland, så viser det sig faktisk, at der ligger flere rigtige gode og særdeles flotte golfbaner i Estland.

Pärnu Bay Golf Links er måske nok landets flotteste bane og en af den slags golfbaner man gerne rejser efter at få lov til at spille.

Men Pärnu Bay Golf Links er ikke alene om at tiltrække sig opmærksomhed. Både Sea Course i Estonian Golf & Country Club og Niitvälja Golf Course, der var Estlands første 18-hullers golfbane, er baner, som helt sikkert er værd at spille.

Golfsæsonen minder om den danske sæson, og de fleste baner kan spilles fra maj til slutningen af oktober.

Estland rummer på en lang og spændende historie, og dele af Estland har i tidernes morgen hørt til under det danske kongerige. Det var dengang i 1219 hvor Kong Valdemar Sejr vandt et slag mod esterne og Dannebrog, ifølge historiefortællingen, dalede ned fra himlen.

Siden har Estland bl.a. hørt ind under Sverige og Rusland, inden landet i 1991 opnåede selvstændighed.

Hovedstaden hedder Tallinn og ligger kun halvanden times flyvning fra København. Tallinn er en sammentrækning af Taani og Linn, der betyder ’Danskernes by’.

Landets befolkning er på godt 1,4 mio. indbyggere, hvoraf 400.000 bor i Tallinn. Den estiske hovedstad er helt sikkert et besøg værd, hvis man er taget hertil på en golfferie.

Eksempelvis er den gamle bydel i Tallinn optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, og bydelen regnes for at være et af de mest velbevarede middelalderkvarterer i Europa.

Estland er ikke større end at man let kan komme rundt og opleve en masse på golfferien hertil. Tager man vestpå kommer man til den gamle by Pärnu, der ligger ud til Østersøen. Det er her man finder Pärnu Bay Golf Links og White Beach Golf, der ligger lige nord for byen.

På linket ovenfor kan du læse mere om golfbanerne i Estland.