Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Frankrig

Om Frankrig

Frankrig er ikke et land som mange forbinder med golf. Gastronomi, vin, kultur, natur og så selvfølgelig Paris er så afgjort de store trækplastre, og selvom Frankrig har langt flere golfbaner end eksempelvis både Spanien og Portugal, så er golfrejse industrien ikke stor i Frankrig.

Men udviklingen er langsomt ved at vende, og hvor mange golfklubber tidligere var lukket land for besøgende, så er flere og flere golfbaner nu begyndt at vise interesse for at byde gæster indenfor.   

Frankrig skal afholde Ryder Cup i 2018, og de franske værter har konstant 15-20 baner rangeret i top-100 blandt Europas bedste golfbaner. Blandt de mest kendte er Morfontaine, Les Bordes, Chantilly og Fontainebleau. Tilsammen er der i Frankrig mere end 550 golfbaner. Områder som Alsace, Paris, Normandiet, Provence og hele det sydfranske område er særdeles interessante golfdestinationer.

Golfbanerne findes i en bred vifte lige fra kystnære (links)baner i det vestlige Frankrig til flotte parkbaner omkring Paris og skønne seasidebaner i den sydligste del af Frankrig.

Overalt i Frankrig er der rig mulighed for at kombinere golfrejsen med andre ferieoplevelser. I og med, at Frankrig har så meget at byde på ved siden af golfen, så rejser mange til eksempelvis Provence og Côte d’Azur for at nyde det gavmilde klima, tage på opdagelse i de mange små provencalske bjerglandsbyer, tage på ture langs med kysten og besøge mondæne steder som St Tropez, Cannes eller Monaco.