Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Tunesien

Om Tunesien

Det nordafrikanske land Tunesien er især kendt som en vinterdestination, hvor turisterne kan nyde solen og det varme klima. Landet, hvor Middelhavet møder Saharas ørken, har en mere end 1.000 km. lang kyststrækning ud mod Middelhavet, hvor gæsterne kan nyde tilværelsen på strandene og de flotte hoteller.

I Tunesien satses der også på golfturismen. Den første golfbane, Carthage Golf Club, blev anlagt helt tilbage i 1920’erne, men først langt senere kom der flere baner til. I dag findes der 12 golfbaner, som primært er fordelt på de populære turistområder, Sousse og Hammamet.

Ved Sousse ligger også feriebyen El Kantaoui, som lokker med en moderne marina, butikker, hoteller og to golfbaner, Sea Course og Panorama Course. Sea Course ligger tæt ud mod havet, og flere af banens huller er placeret ganske tæt på vandet.

Panorama Course ligger derimod oppe i baglandet og byder på et spændende layout med nogle fantastiske udsigtshuller, hvor man kigger ud over byen og havet.    

Syd for Sousse ligger både Flamingo-banen og Palm Linksbanen. Førstnævnte bane er den mest kuperede af de to, mens Palm Linksbanen ved Monastir er anlagt som en nordafrikansk linksbane ud mod havet. Med Palm Linksbanen er der den lille sjove detalje, at to af golfbanens huller, 11 og 12. hul ligger inde på den lokale hestevæddeløbsbane.

Det er generelt muligt at spille golf i Tunesien til særdeles fornuftige priser. Der er som regel god plads på banerne, hvor der også hersker en afslappet stemning og hvor selv mindre øvede spillere er velkomne. Golfbanerne er enten flotte parkbaner eller resortbaner med flotte palmer og ofte en del vand i spil.

Ved Hammamet ligger de to golfanlæg Citrus og Yasmine Valley. Citrus-anlægget består af de to 18-hullers baner, Les Oliviers og La Foret. Banerne hører til nogle af områdets hoteller og der tilbydes shuttelservice til alle golfbanerne.

Golfrejser til Tunesien er især populære fra februar til maj samt fra sensommeren frem til november. Midt på sommeren kan det være meget varmt, mens vintrene (december-januar) kan være både kølige og fugtige.

Tunesien er et bjergrigt land med en varieret natur og frugtbar jord langs med Middelhavets kyst, hvor der bl.a. dyrkes oliven.

Landet, der både har en spændende historie og kultur, byder på en mangfoldighed af spændende oplevelser og seværdigheder.

Her på siden kan du læse mere om enkelte hoteller og flere af Tunesiens golfbaner, så du har let ved at planlægge din golfrejse til Tunesien.