Danmarks førende golfrejsesite

61 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Trinidad & Tobago

Om Trinidad & Tobago

OPLEV DET AUTENTISKE CARIBIEN
Rejser man til Trinidad-Tobago vil man opleve et land, som på mange måder stadig er som resten af Caribien var for 20-30 år siden.

Her er kun et fåtal af turister, og man finder ikke de mange store resorthoteller, som kendes fra andre af de caribiske øer. Forklaringen er enkelt. Trinidad-Tobago er i besiddelse af store gasreserver og har derfor historisk set ikke satset på turismen i samme grad som eksempelvis Den Dominikanske Republik.

Trinidad-Tobago består af to hovedøer, Trinidad og Tobago. Landet har siden 1400-tallet været under spansk, hollandsk, fransk og engelsk herredømme, men blev selvstændig i 1962.

Trinidad
Den største af de to øer er Trinidad, der ligger blot 11 km fra
Venezuelas kyst og i tidernes morgen var en del af det sydamerikanske fastland. Trinidad er øen, hvorpå det meste af landets finansielle og økonomiske aktiviteter finder sted. Der er ikke ligefrem tale om et traditionelt caribisk ø-paradis. Dertil er der ganske enkelt for få strande og for få strandresorts. Til gengæld er de strande som findes ret så besøgte. Maracas Beach er stedet lokalbefolkningen tager til, når de skal til vandet, og i weekenderne er stranden som et fluepapir. Er man på Trinidad, så er det helt klart en af de ting som skal opleves. 

Trinidad er på mange måder en spændende destination. De fleste hoteller i hovedstaden, Port of Spain. Blandt dem Hilton Trinidad Hotel & Conference Centre, som ligger højt hævet med udsigt over byen og havet.

Port of Spain er en storby med gode restauranter og barer, og så er det her at landets store karneval afholdes hvert år i februar. Byen kaldes også for Caribiens Singapore, fordi mulighederne for at shoppe er særdeles gode.  

Når man på golfferien besøger Trinidad er det et must at spille golfbanen med det bemærkelsesværdige navn, St. Andrews Golf Club. Den ligger ikke langt fra hovedstaden og er en eksklusiv members club for det bedre borgerskab. Klubben blev stiftet i 1891, og man fornemmer tydeligt den særlige stemning fra perioden, hvor Trinidad var under britisk herredrømme.

Tobago
Tobago er måske ikke, hvad man vil opfatte som en klassisk golfdestination, men til gengæld er det et rejsemål, hvor man får den fulde pakke i form af uspoleret natur, fantastisk mad, vidunderlige sandstrande, hyggelige hoteller og 2 gode golfbaner.

På Tobago skal man ikke lede langt efter hvide sandstrande med svajende palmer og en fortryllende havudsigt, og mange som har været på Tobago er enige om, at det er noget af det tætteste man kommer på paradis. Blot 50.000 ud af landets 1.3 mio. indbyggere bor på Tobago, og øen, der er på størrelse med Bornholm, opfattes af mange som det ægte Caribien, hvor man til lyden af Bob Marley’s klassiske sange eller til calypsomusikken fra steelpanorkestret kan læne tilbage og nyde ferien.  

Til forskel fra Trinidad er livsstilen på Tobago mere tilbagelænet. Den meste aktivitet for turister forgår på øens sydlige spids ved Crown Point, hvor der ligger små, hyggelige hoteller som eksempelvis Coco Reef, og hvor man finder både barer og restauranter.

Op langs med øens vestlige side findes små fiskebyer og længst mod nord  er øen dækket af regnskoven, Main Ridge Forest Reserve, som rent faktisk dækker to tredjedele af Tobago.

På den østlige side ved Scarborough ligger det berømte Fort King George højt hævet i landskabet. Nedenfor ved havet ligger det idylliske boutique hotel, Bacolet Beach Club, og det er også fra Scarborough at færgen sejler til Port of Spain på Trinidad.

På Tobago er der to golfbaner. Den ene, Plantation Golf Course, finder man ved Tobagos eneste golfresort, Magdalena Grand Beach and Golf Resort, mens Mount Irvine Bay Golf Course ligger på øens sydvestlige side i forbindelse med Mount Irvine Bay Hotel And Golf Hotel.

Generel info
Der har for mange år siden været afrikanske slaver på Trinidad-Tobago, som blev hentet til for at de kunne arbejde i plantagerne. Mange indbyggere er i dag efterkommere af de afrikanske slaver, men der bor på T&T også mange indere og efterkommere af de europæere, som i århundrede dominerede på øerne. 

Hovedsproget i Trinidad-Tobago er engelsk, hvilket gør det let at være turist. Gennemsnitstemperaturen hele året ligger på 29 grader. Regntiden ligger fra juni til december. Regntiden er ikke konstant, men afbrydes af perioder med tørke. Og som et ekstra plus, så ligger Trinidad-Tobago som den eneste af de caribiske øer udenfor det, som kaldes for orkanbæltet.     

Vil man rejse til Trinidad-Tobago og få en anderledes, eksotisk golfferie, så går turen enten via London eller Frankfurt og derfra direkte til Trinidad-Tobago. British Airways og Lufthansa er blandt de flyselskaber, som flyver fra Danmark til Trinidad-Tobago.