Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Sydafrika

Om Sydafrika

Med mere end 450 golfbaner er Sydafrika et paradis for golfspillere. Der findes golfbaner for enhver smag, lige fra smukke kystnære baner til fantastiske park golfbaner og golfbaner, som ligger midt i junglen eller ude på store åbne områder.

Mange af verdens førende golfbanearkitekter har slået stregerne til nogle af Sydafrikas bedste golfbaner, heriblandt selvfølgelig Gary Player, der med Sun City har skabt lidt af et golfparadis.

Sydafrika er et charmerende rejsemål med kendte vindistrikter, et enestående dyreliv, safarioplevelser (Big Five) og endeløs smuk natur med nationalparker, majestætiske bjergkæder og kyststrækninger, som ikke findes magen til andre steder i verden.

Den sydafrikanske sommer strækker sig fra oktober til april, mens vinteren er fra maj til august. Klimaet er generelt mildt og golfvenligt med mange årlige solskinstimer, og selvom der er regionale forskelle, så er hovedreglen, at sommertemperaturen ligger mellem 15-30 grader.

De mest populære golfområder er ved Johannesburg, Kryger Nationalpark, Durban på sydkysten, Garden Route og området omkring George samt Cape Town og Stellenbosch området.

Især Cape Town, hvor klimaet generelt er tørt og med mange solskinstimer, er en populær golfdestination, men også Johannesburg byder på en perlerække af store golfoplevelser. Endelig er Garden Route og Stellenbosch garant for gode golfbaner som Fancourt, Mossel Bay og Simola Golf Course.