Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Marokko

Om Marokko

Marokko er en fantastisk golfferie destination. Fra de fleste europæiske lufthavne tager turen ikke meget mere end 3 timer, og med placeringen op til Vestsahara er der garanti for gode golfforhold stort set hele året rundt. Når Europa er dækket af kulde og vinter, så er det oplagt at rejse til Marokko for at spille golf.

De store golfdestinationer er Marrakech og Agadir, men derudover så skyder der ude langs med kysten hele tiden nye resorts op, og om få år vil Marokko kunne fremvise endnu flere gode golfdestinationer. I Marrakech findes 10 af Marokkos ialt 36 golfbaner (designet af store navne som Cabell Robinson, Robert Trent Jones, Kyle Phillips og Jack Nicklaus Design) og både her og i Agadir bydes der på stor variation og mange førsteklasses golfanlæg. 

At komme fra den ene destination til den anden er ikke noget problem eftersom myndighederne har sørget for, at de større byer er forbundet med en god infrastruktur. 

Vælger man at rejse til Marokko, så kan dagene på golfbanen kombineres med besøg i moskéer og kurbade og ofte sker indkvarteringen på 5-stjernede luksushoteller, hvor der spises godt på de franske gourmet-restauranter. Og samtidig må man ikke afholde sig fra at smage på det nordafrikanske køkken. De mange små gadekøkkener faldbyder alt lige fra grillet lammespyd, kylling, oliven, dadler, hummus og couscous og som regel afsluttes måltidet med at man tilbydes en lille kop sød myntete.

I Marrakech og Casablanca kan man tage på opdagelse i souken og begge steder kan man se udsmykkede riad’er, den rige lokalbefolkningens huse, hvor der findes springvand, atriumgårdene og smukke mosaikker på vægge og gulve. I de gamle kvarter sidder håndværkerne og arbejder i deres små værksteder, som de har gjort det i århundreder.

Landet byder på ældgamle, historiske kongebyer og en smuk og betagende natur med Atlasbjergene og et endeløst ørkenlandskab. Marokko byder på en spændende og fremmedartet kultur, som gør golfferien til end anderledes oplevelse end man oplever på de store golfferie rejsemål i Europa. Marokko er kontrasternes land, fuld af mystik og 1001 nats eventyr. Se en flot præsentationvideo ved at klikke her