Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Marrakech

Marrakech er Marokkos fjerdestørste by. I århundrede har byen spillet en central rolle i landets brogede historie, og Marrakech, der ligger på kanten af Saraha, regnes i dag som en af Nordafrikas mest charmerende byer.

Marrakech er et smeltedigel af nordafrikansk og europæisk kultur. Som turist kan man besøge Medina’en og gå på opdagelse i kasbaen, hvor man vil opleve et sandt menneskemylder i de mange smalle gader, der tilsammen danner en spændende labyrint. Og når temperaturen midt på dagen når sit højeste kan man meget belejligt søge hen til en af byens skyggefulde gårdhaver med rislende fontæner og ophøjet ro.

På den store markedsplads, Djemaa el Fna, findes slangetæmmere, mavedansere, sabelslugere og akrobater. Stemningen er fortættet og man kan opleve et orgie af farver, lyde og dufte. Når man har fået nok af den megen virvar, så er det tid til at besøge de moderne distrikter Gueliz og Hivernage. Her findes der et godt udvalg af europæiske butikker, luksushoteller, trendy cafeer og gode restauranter. 

Omkring Marrakech ligger der 10 golfbaner. Alle sammen ligger de tæt på hinanden og samtidig ikke længere fra byens internationale lufthavn end at man på ankomstdagen kan nå at spille en runde golf eller på afrejse dagen gøre det samme og tage direkte fra banen og ud til lufthavnen. 

Banerne byder på en god variation lige fra ’ørkenbanen’ Assoufid, områdets nyeste golfbane, til den klassiske parkbane Royal Golf Marrakech, hvor fairways er flankeret af gamle træer og smukke planter. 

Alle banerne har de det tilfældes, at man undervejs på runden kan nyde synet af den smukke og majestætiske Atlas bjergkæde, der især om vinteren byder på et spektakulært syn med de snedækkede toppe. 

Og er man også vild med at stå på ski, så kan man i Marrakech, som et af de få steder i verden både spille golf og stå på ski samme dag. Oppe i High Atlas Mountains (2600 meters højde), kun halvanden times kørsel fra Marrakech, ligger Afrikas højeste skisportsresort, Oukaimeden. Her er det fra december til marts muligt at snuppe en tur på ski og slutte dagen af med en golfrunde inden mørket falder på i Marrakech.

Læs mere om Marrakech her

Artikler