• Det nordlige Marokko, Marokko

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Det nordlige Marokko

Det nordlige Marokko dækker i dette tilfælde over byer som Casablanca, Rabat og Tanger, som alle ligger ude ved havet, men også kongebyen Fez, der er kendt som et kulturelt og religiøst centrum og som gennem historien flere gange har været Marokkos hovedstad.

Agadir og Marrakesh er så afgjort de to primære golfdestinationer i Marokko, og det er her, hvor man finder de fleste golfbaner, eksempelvis Golf du Soleil ved Agadir og Assoufid Golf Club, Noria Golf Club og Palmeraie Golf Club og The Montgomerie Marrakech, alle baner ved Marrakech.

Men der findes også golfbaner i den nordlige del af Marokko, dog endnu ikke så mange, at det er her golfere tager til på en golfferie.

Mod nord i Marokko findes baner som Royal Golf Dar Es Salam ved Casablanca, Royal Country Club of Tangier samt Royal Tangiers Golf Club, der også ligger ved Tanger og i øvrigt er en klub, som blev stiftet helt tilbage i 1917.

Inde i landet, en times kørsel syd for Fez, ligger Marokkos nyeste golfresort, Michlifen Resort & Golf.

Golfbanen hedder Golf d’Ifrane (Michlifen Golf & Country Club) og åbnede i sommeren 2018. Banen, der ligger ved byen Ifrane er den første Nicklaus Signature design i Nordafrika og en del af IMG Prestige, som i øvrigt også tæller baner som Scandinavian i Danmark, Monte Rei i Portugal samt en lang række andre baner verden over.

IMG Prestige giver bl.a. medlemsklubbernes medlemmer mulighed for at spille de øvrige baner, som er en del af sammenslutningen til nogle særdeles gunstige priser.

En golfrunde på Golf d’Ifrane spilles oppe i højderne ved Atlasbjergene, hvilket betyder, at det aldrig bliver for varmt til at spille golf. Heller ikke midt på sommeren.

Du kan på siden her læse mere om golfbaner og golfresorts i det nordlige Marokko.

Artikler