Privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling af personlige data

Er du registreret som modtager af vores nyhedsbrev kan du til enhver tid afmelde dig på det link, som optræder nederst i nyhedsbrevet. Du er også velkommen til at skrive til os på info@golfersglobe.com og bede om at blive slettet fra listen.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev gemmer vi i vores nyhedsbrevssystem – mailchimp - dit navn (hvis du har oplyst det) samt din e-mailadresse, og ikke yderligere oplysninger.

Dine personoplysninger er sikre hos os, og du kan ved at kontakte os til enhver tid få oplyst hvilke informationer, vi måtte have om dig, og du kan gøre indsigelser, i henhold til persondataloven. 

Når vores brugere forespørger på et rejsetilbud via GolfersGlobe.com registrerer vi navn, e-mailadresse og telefonnummer.

Vi samarbejder med flere danske golfrejsebureauer, som har adgang til disse oplysninger for at kunne sende brugerne relevante tilbud på den konkrete forespørgsel. Oplysningerne videregives aldrig til uvedkommende tredjepart. 

Data opbevares på vores server som er sikret med nødvendige antivirusprogrammer, firewalls og lignende.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger som er registreret om dig hos os, bedes du rette henvendelse pr. e-mail til info@golfersglobe.com.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse i henhold til reglerne i persondataloven, hvis du mener, at der er registreret forkerte data.