Race to Thailand ændrer navn

Danske Øer, Danmark | Publiceret 08-01-2024

Race to Thailand har fra sin spæde start i 2019 og frem til i dag udviklet sig til at blive en af sommerens faste ’stoppesteder’ for mange danske golfspillere. Men til trods for, at turneringen hen over årene har haft en tilfredsstillende udviklingskurve, har Søren Barnak, der står bag turneringen, haft et ønske om at skabe fornyelse og mere udvikling.

Det er blevet muligt med Golf Experten som ny samarbejdspartner.

Fremover kommer turneringen til at hedde Race to Thailand – presented by Golf Experten, og deltagerne kan hermed se frem til flere benefits, når de tilmelder sig Race to Thailand. 

 

 

’Efter fem år var turneringen nået til et punkt, hvor jeg ønskede at inddrage en ny samarbejdspartner, som kunne være med til at udvikle Race to Thailand og løfte turneringen til næste niveau. Her var det naturligt at kigge i retning af Golf Experten, der som sponsor jo i forvejen har været en central spiller gennem alle årene’, lyder det fra Søren Barnak.

I fjor var champagnesmagninger, biludstillinger og 'surprise-forplejning' en del af de forskellige Race to Thailand golf events, og i 2024 kan deltagerne se frem til endnu mere af den slags.

'Som Danmarks største golfkæde har Golf Experten masser at kunne bidrage med, når det handler om at skabe Danmarks bedste golf events for amatørspillere, og det er noget som spillerne kommer til at mærke i den nye golfsæson', lyder det fra Søren Barnak.

Fra Golf Expertens side er der tilfredshed med, at man nu bliver en mere aktiv del af den landsdækkende golfturnering.

’Race To Thailand har med GolfersGlobe og Søren Barnak udviklet sig til at være en af de bedste, hyggeligste og mest velorganiserede amatør-turneringer i Danmark. Golf Experten har været med som hovedsponsor til bl.a. præmiebordet siden starten i 2019, og dermed har vi fulgt udviklingen på tættest hold. Da vi tidligere har samarbejdet med Søren Barnak i forbindelse med Greece Open, og vi gerne igen vil involvere os yderligere i en dansk amatør-turnering, var det oplagt at blive en større del af Race To Thailand’, lyder det fra Kim D. Jacobsen, CMO i Golf Experten.

 

 

For Golf Experten betyder det nye samarbejde, at man i endnu højere grad får berøring med danske golfspillere på en måde, som er attraktiv for alle parter. Samtidig er det målet, at der med det nye samarbejde kan tiltrækkes flere deltagere til Race To Thailand – presented by Golf Experten.

De to samarbejdspartnere lægger ikke skjul på, at man op til den kommende sæson har indstillet kikkertsigtet i retning af at udvikle Race To Thailand, så turneringen fremover bliver den mest attraktive amatør-turnering for danske golfspillere.

Race to Thailand – presented by Golf Experten skydes igang søndag den 2. juni i Stensballegaard og herefter spilles der turneringer over det meste af landet frem mod sæsonfinalen i Simon’s Golf Club fredag den 13. september.

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...