Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Danske Øer, Danmark | Publiceret 29-05-2024

Det eksklusive franske champagnehus Piper-Heidsieck Champagne fortsætter sit engagement i Race to Thailand presented by GolfersGlobe.

Samarbejdet betyder, at der vil være champagne på præmiebordet til samtlige 13 spillerunder, ligesom repræsentanter for Piper-Heidsieck vil deltage ved udvalgte events, og her give deltagerne en smagsprøve på, hvorfor champagnehuset har været kåret som bedste non-vintage Champagne af Wine Spectator. 

Piper-Heidsieck Cuvée Brut kommer fra et af de mest præmierede champagnehuse gennem de sidste 20 år, og Piper-Heidsieck Cuvée er den officielle champagne, der udskænkes ved flere internationale filmfestivaler, blandt andet den mest berømte af dem alle; Festival de Cannes.

Piper-Heidsieck blev grundlagt i 1785, hvor Florens-Louis Heidsieck producerede de første champagner. Kvaliteten var så høj at Florens-Louis Heidsieck fik chancen for at præsentere de gyldne dråber for den franske dronning, Marie-Antoinette. Dronningen forelskede sig straks i den mousserende vin og blev derfor også en fornem ambassadør for Heidsieck’s champagner.

For folk med forstand på champagne er det især den sarte gyldne farve, som der bides mærke i. Og så naturligvis den imødekommende bouquet, der antyder en harmonisk smag af mandler, friske pærer og æbler samt små hints af citrus.

Piper-Heidsieck Cuvée Brut er en komplet og velafbalanceret champagne med strukturen fra PinotNoir og friskheden fra Chardonnay. Den er blevet omtalt som en forførende ledsager til romantiske stunder eller festlige lejligheder, og nu er den altså at finde på præmiebordet ved Race to Thailand presented by GolfersGlobe.

 

Tilmeld dig og din makker til Race to Thailand på linket herunder

 

 

Alle artikler

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Brugere kårer Italiens bedste golfbane

Ny brugerafstemning sender Antognolla Resort and Residences op blandt Italiens bedste golfresort...

Sponsoreret Vinsponsor leverer vin med personlighed

Vinsponsor leverer vin med personlighed

SPONSOROMTALE: Vin kan noget særligt. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder. Sådan lyder det fra Aalborg-virksomheden D’Wine, som GolfersGlobe igen i år har med som sponsor…

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Piper-Heidsieck Champagne, der er et af de mest præmierede champagnehuse gennem de sidste 20 år, fortsætter sig engagement i Race to Thailand presented by GolfersGlobe...

Sponsoreret Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Dansk designer leverer nytænkning til golfspilleren. Caps til solbrillen og smarte brilleholderen til golfbag'en gør golfrunden meget lettere...

Tag på matchtur til Thailand

Tag på matchtur til Thailand

I samarbejde med Classicgolf arrangerer GolfersGlobe en forrygende matchtur til Thailand i november 2024...

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

AJMAN: Al Zorah Golf Club har vokseværk, og det skaber overskrifter indenfor golfverdenen...