Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer New Zealand

Om New Zealand

New Zealand ligger i det sydvestlige Stillehav og består af de tre hovedøer – Nordøen, Sydøen og Stewart Island samt en række mindre øer, der bl.a. tæller Great Barrier Island og Waiheke Island.

Landets befolkning er på godt 4,5 mio., og Maorierne, der er New Zealand’s oprindelige befolkning, udgør i dag cirka 15 pct. af den samlede befolkning. New Zealand og maorierne var tidligere under britisk herredømme, og selvom der historisk set har været mange konflikter, så lever europæere og maorier i dag side om side i gensidig respekt.

Mødet med den spændende maori-kultur
På en golfferie til New Zealand kan man derfor heldigvis også opleve den oprindelige maorier kultur og besøge landsbyer og se maori-steder, der knytter sig til landets stolte kultur og historie.

New Zealand betragtes i dag som et højtudviklet velfærdssamfund og er et populært feriemål for især australske, japanske og sydkoreanske turister.

De to største byer, Auckland og Wellington, ligger begge to på Nordøen. Auckland er New Zealand’s største by, men sidstnævnte er landets hovedstad.

Enestående naturoplevelser
New Zealand er et af de steder i verden, hvor naturoplevelserne står i kø både på og udenfor golfbanen. Mange rejser derfor rundt på New Zealand i et mobilhome, for at kunne opleve mest muligt, og når det gælder kombinationen af oplevelsesferie og golfferie er New Zealand således på mange måder den perfekte destination.

Der findes nemlig en enorm variation i landskabet, og som rejsende kan man ikke andet end at blive begejstret over de store søer, dybe fjorde, de smukke bjerge, kyststrækningerne med de fantastiske strande, nationalparkerne, vulkanerne og ikke mindst de spruttende gejsere på Nordøen.

I New Zealand kan man som i Sydafrika opleve hvalsafari og komme på vinsmagning. New Zealand er faktisk kendt som et land med et særdeles anerkendt vinproduktion. Det gælder naturligvis ikke mindst i Marlborough området på den nordligste del af Sydøen. Marlborough er således stedet, hvor man finder New Zealands største vindistrikt og her produceres der uovertrufne vine af en meget høj kvalitet.

Golf på verdensklassebaner
En golfferie til New Zealand er en oplevelse for livet. Der findes godt 400 golfbaner fordelt ud på Nordøen og Sydøen, og faktisk er golf den mest populære sportsgren på New Zealand.

Sommeren strækker sig fra oktober til marts, hvor gennemsnitstemperaturen ligger fra 15-23 grader. Det er med andre ord perfekt at rejse væk fra Europa i vinterhalvåret for at nyde det milde klima og spille en masse gode golfbaner i New Zealand.  

De mest berømte golfbaner, som Jack's Point Golf Course, Kinloch Club, Paraparaumu Beach Golf Club, Tara Iti Golf Club, Cape Kidnappers og Kauri Cliffs Golf Course regnes samtidig blandt nogle af verdens bedste golfbaner.

Banerne, der er designet af kendte golfbanearkitekter som Tom Doak, Robert Trent Jones Jnr og Jack Nicklaus, har ofte en dramatisk placering i landskabet helt ud mod havet. Klik på destinationerne, South Island, New Zealand og North Island, New Zealand ovenfor og læse mere om golfbaner og hoteller, resorts, når du skal planlægge din næste golfrejse til New Zealand.