Danmarks førende golfrejsesite

61 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Irland

Om Irland

'You name it, Ireland has it'. Sådan vælger irerne ofte at præsentere deres land. Den Grønne Ø med de smukke landskaber, den ofte barske natur med det brusende Atlanterhav og de åbne vidder.

Et land og en befolkning fyldt med historie, poesi og mytologi. De fleste, der har besøgt Irland kender alt til den venlige imødekommende befolkning, de små hyggelige landsbyer og de pulserende storbyer Dublin og Belfast. Overalt hvor man kommer frem findes der en lille pub, hvor den keltiske musik strømmer en i møde og hvor den kulsorte Guinness fylder de store glas.

Irland er et fantastisk land at rejse i, og som golfspiller bliver man forkælet med mere end 400 fremragende golfbaner. Fra nord til syd og fra øst til vest finder man nogle af verdens bedste og ældste golfbaner. Mange af dem er de klassiske linksbaner, som golf connoisseurs rejser det halve af jordkloden rundt for at komme til at spille.

Faktisk så ligger næsten en tredjedel af verdens (oprindelige) linksbaner i Irland og dermed er det er paradis for golfspillere, der forstår at sætte pris på denne særlige type af baner, hvor sandklitter ofte tager udsynet fra tee, og hvor retningen mod greenen kun ses i form af den mast, der markerer spillelinjen.

Hvert år besøger næsten en kvart million golfspillere Irland, og baner som County Louth Golf Course, Portmarnock Golf Club, Old Head Golf Links, Ardglass Golf Club, Royal County Down og Royal Portrush Golf Club klinger bekendt hos de fleste.

En golfrejse til Irland ender for langt de flestes vedkommende med at udvikle sig til et livslangt forhold. Mange vender tilbage igen og igen, enten for at spille nye golfbaner eller for at genopleve fantastiske stunder på nogle helt igennem fantastiske golfbaner.