Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Det østlige Irland

Dublin er Irlands hovedstad og centrum i den østlige del af landet. Rundt om Dublin og i hele det område, som kaldes for ’Det Østlige Irland’ findes der mere end 100 golfbaner. Mange af banerne ligger tæt på selve Dublin by, og man kan derfor sagtens bo i byen og køre ud til banerne om dagen og så ellers gøre brug af byens tilbud om aftenen. Dublin har de seneste år udviklet sig til en kosmopolitisk hovedstad med mange seværdigheder, gode restauranter og de traditionelle pubber, hvor man kan få sig en velskænket Guinness.

Dublin er kendt som de tusinde pubbers by, og man har ikke rigtig besøgt Dublin uden at have været på pub. Temple Bar er byens latinerkvarter, hvor man finder en pub på snart sagt hvert eneste gadehjørne. Mange steder har interiøret ikke forandret sig i årtier og lyden af de keltiske toner, der strømmer ud fra pubberne er bare med til at oplevelsen endnu mere autentisk.

Vil man opleve, hvordan det ’sorte guld’ bliver til, så besøg Guinness bryggeriet i Dublin. Ellers kan det også anbefales at aflægge visit på The Old Jameson Distillery (1780), hvor whisky-smagning er en del af oplevelsen.

Læs mere om Det østlige Irland her

Artikler