Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Sverige

Om Sverige

Har du udset dig Sverige som mål for den næste golfrejse, så er der masser at glæde sig til. I Sverige findes der næsten 500 golfbaner og og godt og vel 500.000 golfspillere. Alene i Skåneområdet ligger der 70 golfbaner.  

I Skåne og i den sydlige del af Sverige finder man nogle af Sveriges bedste golfbaner. Baner som Falsterbo, Vasatorp, Barsebäck, PGA of Sweden International, Ljunghusen og Rya og Bokskogen er alle sammen baner, som hører til i den absolutte top, når det gælder design og kvalitet.

Omkring Stockholm ligger baner som Bro Hof Slott Golf Club og Ullna Golf og rejser man så langt mod nord, som man næsten kan komme, så finder man Björklidens Golfklubb, der er Sveriges nordligste og samtidig også en af verdens nordligst beliggende golfbaner. Her er sæsonen kort, men banen, der ligger 250 km nord for polarcirklen, har til gengæld åbent døgnet rundt i sommerperioden, hvor der kan spilles golf 24 timer i døgnet.  

Sverige er kendt for at have nogle fantastiske skovbaner, og i det hele taget er naturen i højsædet på mange af de svenske golfbaner.

Som en del af de Skandinaviske lande er den svenske golfsæson relativ kort. Ofte åbner banerne først i marts-april og sæsonen slutter sjældent senere end i oktober.

Til gengæld er sommeraftener lange og lyse, og i den lyseste periode kan der spilles golf til sent på aftenen.