Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Thailand

Om Thailand

Thailand - Smilets Land - er et fabelagtigt og eksotisk rejseland. Også når det gælder golfrejser.

Thailand er Sydøstasiens mest populære golfdestination, og de fleste, som har haft fornøjelsen af at spille golf i Thailand er enige om at det er noget særligt.

I Thailand findes over 250 golfbaner. Mere end 50 af disse ligger omkring hovedstaden Bangkok.

Det er de færreste danskere som tager til Bangkok på golfferie, men gør asiaterne og både japanere og koreanere er hyppige gæster på hovedstadens mange flotte golfanlæg.

Caddy på bag'en
Uanset, hvor man rejser til i Thailand for at spille golf, så foregår spillet på banen altid med en caddy på bag’en. Det kan både være en sjov og anderledes oplevelse, og mange af caddierne er godt uddannet og forstår på bedste vis at hjælpe spilleren rundt på banen med gode tips både fra tee til green og på de ofte drilske greenområder.

Thailands bedste områder for golf
Når danskerne rejser på golfferie i Thailand er den mest populære destination Hua Hin. Her, godt 3 timers kørsel sydvest for Bangkok, finder man klassebaner som bl.a. Black Mountain og Banyan Golf Club og så er det også i Hua Hin at man finder Royal Hua Hin Golf Course, der blev opført i 1923 og dermed er Thailands ældste golfbane.

Andre områder i Thailand med en større koncentration af golfbaner er Pattaya og Phuket.

Pattaya er en millionby, som ligger sydøst for Bangkok. Byen er både berømt og berygtet for sit natteliv, men myndighederne arbejder på at forbedre renommeet, så man kan tiltrække flere golfspillere og flere familier.

Golfbanerne omkring Pattaya fejler bestemt ikke noget, og områdets flagskab er så afgjort Siam Country Club, hvor verdens bedste kvindelige professionelle golfspillere hvert år dyster i turneringen, Honda LPGA Thailand.

På Phuket findes der omkring 10 golfbaner. Flere af dem hører til blandt Thailands bedste. Men priserne ligger i den dyrere ende og mange afholder sig derfor fra at tage på en golfferie til Phuket.

En af Thailands oversete golfdestinationer er Chiang Mai. ’Hovedstaden i Nord’ ligger i det bjergrige Nordthailand, hvor klimaet er anderledes end længere mod syd. Her bliver man nemt overvældet af den smukke natur, som er mere frodig. Som følge heraf er golfbanerne derfor også mere grønne.

Ved Chiang Mai findes baner som Chiangmai Highlands og Gassan Khuntan, der hører til blandt Thailands 50 bedste golfbaner.

Sightseeing i Bangkok
Er det første gang man besøger Thailand, så kan det varmt anbefales at slutte golfferien af med et par dages sightseeing i Bangkok. Byen er en kæmpemæssig metropol med mere end 10 mio. indbyggere. Her findes der både, flydende gadekøkkener, et fascinerende Chinatown, moderne shopping centre, det flotte kongepalads, Grand Palace og guldbelagte, buddhistiske tempel, Wat Pho.

Bangkok har sin egen skytrain, så det er forholdsvis let at komme rundt, og skal man fra den ene side af floden til den anden, så sejler der hele tiden bådtaxier på tværs af den ret så trafikerede Chao Phraya flod.

Thailands klima
Det er muligt at planlægge en golfrejse til Thailand uanset årstid. Klimaet i Thailand er tropisk, og højsæsonen strækker fra november til marts, hvor det er køligst og tørrest. Men selvom man rejser i regntiden (juni-september), så vil man ofte opleve, at himlen ofte kun åbner sig i en time eller to med et enormt regnskyl til følge.