• Pattaya, Thailand

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Pattaya

Pattaya-Chonburi er en af Thailands de mest populære feriedestinationer, som hvert år besøges af mere end 1,5 mio. turister. Pattaya, som oversat til engelsk betyder ’south-west monsoon wind’, ligger godt og vel 150 km fra Bangkok og med en god infrastruktur er det nemt at komme hertil.

Pattaya-Chonburi hører samtidig til blandt Thailands ældste og mest etablerede feriedestinationer med det største udvalg af kulturtilbud og golfbaner.

Pattaya har alt at byde på
Nye forlystelser skyder op, og antallet af nye golfbaner stiger støt. I dag findes der mere end 25 golfbaner i området, og værd at bemærke er det, at Pattaya-Chonburi er en billigere golfdestination end eksempelvis Phuket.

Foruden de mange golfbaner, så er Pattaya en ferie- og golfdestination, som har meget andet at byde på. En storby med luksushoteller, shoppingkvarterer, restauranter og en storby, der til den ene side ligger direkte ud til kilometervis af sandstrand og med den smukke og autentiske thailandske natur til den anden side.

Der er skrevet mangt og meget om Pattaya’s eksotiske og hektiske natteliv, men det berygtede område i Pattaya er faktisk kun på størrelse med eksempelvis London’s Soho. Som besøgende kan man vælge at komme der eller lade være. Byen har så mange andre steder man kan tage hen.

En populær feriedestination
Hvad de færreste måske ved, så findes der et stort antal turister, erhvervsfolk, familier og pensionistægtepar, som efter at have besøgt mange steder i verden, år efter år bliver ved med at vende tilbage til netop Pattaya-Chonburi.

Forklaringerne er enkle og få; i Pattaya-Chonburi området findes resorts beliggende i rolige områder udenfor byen, beachfront og bynære hoteller og deciderede byhoteller for dem som vil være helt tæt på byens mange gode restauranter og natteliv. Dertil kommer, at klimaet er fantastisk stort set hele året, der er nem adgang fra Bangkok, prisniveauet er fornuftigt og der findes masser af gode restauranter.

I Pattaya kan man følge yoga- og meditationskurser, dyrke forskellige vandsportsaktiviteter og dykkermuligheder er bestemt heller ikke til at kimse af.

Pattaya er derfor på mange områder den perfekte feriedestination både for børnefamilier, men så sandelig også for golfspillere. Ses der bort fra Bangkok, så findes der ikke noget andet sted i Thailand, hvor der er samlet så mange golfbaner på et sted. Det gør Pattaya til den perfekte golfdestination og med baner som Phoenix Golf Golf and Country Club og Siam Country Club, så er der nok at glæde sig til.

Læs mere om Pattaya her

Artikler