Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Bangkok

Bangkok, den sydende metropol der på en og samme tid både er et vanvittigt, men også et charmerende og fascinerende bekendtskab.

Mange betragter Bangkok som Asien svar på hvad ’The Big Apple’ er for USA, og byen, med mere end 11 mio. indbyggere, har da også noget for enhver smag, og det uanset om man er til shopping, kultur, forlystelser eller gourmet.

Bangkok er hektisk, levende og fascinerende. I gaderne blandes støjen fra den tætpakkede trafik med lyden af messende munke og flodprammenes tuden ude fra den mægtige Maenam Chao Praya flod. I Bangkok kan man opleve det meste. Lige fra mægtige Buddha-statuer, som glimter om kap med stormagasinernes lokkende tilbud. Og i virvaret af store og små gader finder man velduftende gadekøkkener, der tilbyder et måltid mad for nogle få bath. Begiver man sig rundt i byen vil man kunne opleve Wat Arun Templet, Grand Palace, Chinatown, de eksklusive stormagasiner ved Siam Square, (Siam Paragon er Bangkoks mest eksklusive stormagasin) og de mange eksklusive restauranter og de populære sky bars.

Tager man en longtail boat nås byens floating markets på kort tid og når mørket falder på åbner en hel ny side af det vibrerende Bangkok. Det pulserende natteliv med kickboxing, Bangkok ladyboys shows og en endeløse rækker af natklubber, hvor de unge og hippe mødes.

Bangkok ’After Dark’ er en verden for sig. Det samme kan siges om Chinatown by night, hvor hele bydelen er oplyst af rispapirs lamper i alverdens farver. Det er så afgjort en oplevelse man ikke må snyde sig selv for.

Byen er fuld af hoteller i alle prisklasser. Nede ved floden ligger de mange flotte riverside hoteller, blandt dem AVANI Riverside BangkokShangri-La Hotel og Anantara Riverside Bangkoksom er perfekt for dem som vil være tæt på det hele, men ikke bo midt i minefeltet (Sukhumvit). Mange forbinder også Bangkoks riverside områder som de mest romantiske områder i storbyen. Silom er Bangkoks business kvarter, som om aftenen forvandles til et sted med eksklusive restauranter og et pulserende natteliv. Også her findes man flotte hoteller.

Her på siden finder du et udvalg af Bangkoks førende hoteller, som spænder vidt i prisniveau, men hvoraf mange byder luksus, som trods alt er til at betale.

Omkring Bangkok findes der mere end 60 golfbaner. Mange steder er der tale om eksklusive medlemsklubber, men langt de fleste klubber tillader green fee gæster. Blot man husker at bestille starttid lidt i forvejen. Specielt i weekenderne kan være fuldt booket på mange af Bangkoks golfbaner.

Bangkok er vel egentligt ikke at betragte som en decideret golfdestination, som eksempelvis Hua Hin eller Pattaya er det, men det er godt at kende sine favoritbaner i Bangkok. Mange fly med eksempelvis Thai Airways udgår fra Suvarnabhumi lufthavnen sent om aftenen, og det giver faktisk mulighed for at tjekke ud på hotellet og tage til sin favorit golfbane for at spille golfferien sidste runde.

Læs mere om Bangkok her

Artikler