Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer St Kitts-Nevis

Om St Kitts-Nevis

St. Kitts-Nevis ligger i den østlige del af det Caribiske Hav. Landet har tidligere været under både fransk og engelsk indflydelse. I 1967 fik St. Kitts-Nevis selvstyre for så i 1983 at opnå uafhængighed af Storbritannien.

Ses landet fra oven, så ligner det mest af alt et baseball bat og en baseball. St Kitts er den største af de to øer og måler 37 km fra ende til anden. De to små bjergrige vulkanøer, St Kitts og Nevis er adskilt af en 3 km bred kanal, The Narrows. Der sejler en færge fra Basseterre til Charlestown på Nevis. Turen tager 40 minutter. På St Kitts findes der en international lufthavn med direkte fly til USA og Canada.

Basseterre er hovedstaden og langt den største by i det lille land, hvor det samlede indbyggertal ligger på godt 55.000. Rundt om på de to øer findes en lang række mindre byer, St Paul’s, Sadlers, Middle Island, Tabernacle, Mansion, Sandy Point og Charlestown, som alle har godt 1.000-2.000 indbyggere. De fleste er særdeles hyggelige og bestemt et besøg værd.

Tager man på opdagelse på de to små øer kan man opleve landet brogede fortid, hvor både Frankrig og England gjorde hævd på de to små øer. I dag ses sporene fra dengang i form af smukke bygninger og på landet ligger smukke eksempler på storslåede ejendomme fra dengang plantagedrift var en vigtig indtægtskilde.  

Klimaet på St. Kitts-Nevis er tropisk med temperature på 27-30 grader. Der er regntid i perioden fra maj-november, hvor der falder store mængder nedbør.

Den uberørte natur er i højsædet på St. Kitts-Nevis. Her findes næsten 140 km kystlinje, og på mange af de flotte badestrande kan turisterne få sort vulkansand mellem tæerne.

Den smukke, uberørte natur oplever man også på de to golfbaner, Nevis Golf Course, Royal St. Kitts Golf Club. En tredje bane, Christophe Harbour Golf Course er planlagt, men endnu ikke åbnet. Med kun to golfbaner er der ikke det samme udvalg, som eksempelvis på Puerto Rico eller i den Dominikanske Republik, men begge golfbaner er på hver deres måde værd at spille og kan således godt tilfredsstille de fleste golfspillere, som vælger at tage til St. Kitts-Nevis på golfferie. 

St. Kitts-Nevis byder på en anderledes, rolig golfferie, og man vil som oftest kunne opleve, at der er god plads både på golfbanerne, på strandene og i de små byer, som kan besøges på ferien.