Thailand sløjfer karantænen

Phuket, Thailand | Publiceret 28-10-2021

Tidligere på året meldte de thailandske myndigheder ud, at der langsomt hen over efteråret ville blive åbnet op for udenlandske turister.

Første skridt var iværksættelsen af det såkaldte Sandbox program på Phuket, hvor ferieøen skulle fungere som et pilotprojekt. Alle øens indbyggere skulle vaccineres, og så skulle færdigvaccinerede turister inviteres indenfor.  

Erfaringerne herfra, i kombination med at vaccine-udrulningen er i fuld gang i Thailand, gør nu, at der fra den 1. november 2021 åbnes op for turister fra 46 lande.

Thailand er i den grad afhængig af turismen, så de seneste 18 måneder har været alvorlige for landets økonomi og for alle de mennesker, som lever af turismen. Så I takt med, at en række øvrige lande rundt om i verden åbner op for turismen har Thailand valgt at følge trop.

Under Corona-pandemien har udenlandske turister enten skulle i 7 eller 14-dages karantæne. Barer og restauranter har været lukket, ligesom udskænkning af alkohol i eksempelvis golfklubber ikke har været tilladt.  

Nu slipper man for karantænen
Men fra 1. november 2021 ændres indrejserestriktionerne markant. Alle færdigvaccinerede turister kan nu rejse ind i Thailand og efter blot en enkelt nat på et af de særlige karantæne-hoteller kan man frit rejse videre, vel og mærke hvis testen man fik foretaget ved indrejse viser et negativt resultat. 

Black Mountain, Hua Hin

Samtidig forlyder det, at også forbuddet mod udskænkning af alkohol snart får en ende. Alt sammen er det noget, som er sød musik i ørene på alverdens golfspillere, der drømmer sig tilbage til de grønne fairways og en kold Singha-øl under vejs på golfrunden i Hua Hin, Pattaya eller Chiang Mai.   

 

                                        

Tag med GolfersGlobe til Thailand i marts 2022. Læs her om vores matchtur 

              

 

Følg disse rejserestriktioner:

Drømmer du om at komme på en golfferie til ’Land of Smiles’, så skal du opfylde disse krav:

- Alle indrejsende skal have modtaget to godkendte vaccine-doser (Være færdigvaccinerede mindst 14 dage før afrejse)

- Der skal tages to PCR-test. Én test skal foretages mindre end 72 timer før afrejse og én test bliver foretaget ved ankomst til hotellet i Thailand. Dokumentation for negativt testresultat fra den danske test skal medbringes.  

- Der skal foretages en ’hjemmetest’ efter 6-7 dage i Thailand. Testen skal fremvises til hotelpersonalet samt registreres i MorChana app’en som det er et krav at man downloader før ankomst.

- Alle rejsende skal booke en overnatning på en såkaldt SHA Plus hotel (dokumentation påkrævet ved indrejse) med mindst én overnatning, mens man afventer svar på testresultatet.

- Er resultatet negativt kan man frit rejse videre rundt i Thailand

- Det er også muligt at rejse ind i Thaland, hvis man kan dokumentere, at man har haft Corona og har været uden symptomer indenfor de seneste 3 måneder.

- Børn under 12 år kan uden at være vaccinerede rejse med voksne som er vaccineret.

- Det er endvidere påkrævet, at man kan fremvise en rejseforsikring, der dækker Covid-19 i hele rejseperioden og med et minimumsbeløb på 50.000 US dollars (tidl. 100.000 dollars). En sådan forsikring kan bl.a. tegnes hos Gouda Forsikring og Europæiske Rejseforsikring.

- Kopi af booking og betaling for 1 PCR-test samt et Antigen Test Kit (hjemmetest) skal kunne fremvises.

- Man skal have opholdt sig i mindst 21 dage i udrejselandet (Danmark), førend man får lov at rejse ind i Thailand.

- Efter 1. november skal registrering før indrejse ske på www.tp.consular.go.thDer kan være en overgangsperiode, hvor det fortsat er nødvendigt at lade sig registrere i det nuværende system - Certificate of Entry (COE), der gælder oktober måned ud. Er du i tvivl, så forhør dig hos dit lokale turistbureau. 

 

                          

Læs også: Nordjyder vinder Race to Thailand 2021

             

 

 

 

Gør følgende ved rejse til Thailand:

Book flybilletten til Thailand. Blandt andre Thai Airways flyver fra København til Bangkok og Phuket.

Book og betal for mindst én overnatning på et SHA PLUS godkendt hotel, der ligger højst 2 timers kørsel fra den lufthavn, som der landes i.

Book og betal for PCR-test samt et Antigen Test Kit (hjemmetest) – Spørg hotellet, hvordan det foregår.

Tegn en rejseforsikring for hele rejseperioden med en minimumsdækning for Covid-19 på 50.000 dollars.

Medbring dokumentation på at man er færdigvaccineret.

Fremvis negativt testresultat for test foretaget mindre end 72 timer før afrejse.  

Download app’en MorChana og registrer dig efterfølgende (MorChana). Når man er registreret modtager man en Thailand Pass QR Code, som skal vises både til flypersonalet og til Immigration myndighederne i Thailand.   

 

 

Ved ankomst bliver alle rejsende registreret, og man bliver herefter transporteret direkte til testcenteret eller hotellet, hvor man bliver testet og afventer svar på testen den følgende dag. Nu er man klar til at starte golfferien i Thailand. Måske med en runde golf på den smukke golfbane i Alpine Golf Resort Chiang Mai i det nordlige Thailand.   

 

Alle artikler

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

12 forventningsfulde hold stillede til start ved landsfinalen i Greece Open – presented by Golf Experten. De havde alle en forrygende dag på Great Northern...

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino åbner denne sommer endnu et hotel, W Costa Navarino, og styrker dermed sin position, som en af Europas førende golfdestinationer...

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Maj og juni måneds afdelinger af Race to Thailand – presented by GolfersGlobe blev alle vundet af lokale spillere. 12 hold er foreløbig klar til landsfinalen...

Thailand fjerner rejserestriktioner!

Thailand fjerner rejserestriktioner!

BREAKING NEWS: Thailand fjerner krav om Thailand Pass og sløjfer krav om brugen af mundbind. De nye regler gælder fra den 1. juli 2022...

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Deltagerne ved Race to Thailand kan denne sommer vinde et eksklusivt luksusophold i Royal Oak Golf Club, hvis man lykkedes med at lave en Hole-In-One på et udvalgt par 3-hul...

Thailand oplever stor interesse

Thailand oplever stor interesse

Thailand rangerer, ifølge ny undersøgelse, højt blandt verdens bedste post-pandemiske destinationer. Noget af det som lokker turisterne til er golfbanerne...