Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Costa Brava

Costa Brava er de senere år gået hen og blevet en af Spaniens populæreste golfdestinationer.

Golfsporten i Catalonien, som Costa Brava er en del af, kan dateres tilbage til 1914, hvor en gruppe britiske jernbanearbejdere anlagde en golfbane, der kom til at hedde Sant Cugat del Vallès. Det var den første bane i Catalonien og en af de første i hele Spanien. I dag finder der 38 golfbaner i hele Catalonien, hvoraf baner som Club Golf d’Aro Mas Nou, Empordà Golf Resort og Club de Golf Peralada er værd at nævne. Og så er der selvfølgelig PGA Catalunya, som det absolutte flagskib.

Der er få steder i Spanien der er så behagelige at besøge som Costa Brava. Variationen i landskabet skaber nogle fremragende golfoplevelser og uanset om man foretrækker kystnære baner eller baner, der snor sig gennem pinjeskoven ved foden af Pyrenæerne, så er det muligt at finde her. 

Costa Brava regionen er også kendt for sine mange gode restauranter, skønne strande og fantastiske natur. Costa Brava, som strækker sig fra den franske grænse og ned til den historiske by, Blanes 50 km nord for Barcelona, er derfor et oplagt mål, hvis man sætter pris på livets gode sider og gerne vil kombinere golfferien med nogle særdeles interessante vin- og gastronomioplevelser.

Som en del af ferieoplevelsen kan man eksempelvis prøve Empordà Wine Route, som har samlet nogle af Costa Bravas bedste vinproducenter, restauranter og vinbarer. Læs mere her.

Klik på BILLEDGALLERIET og se den flotte præsentationsvideo fra Costa Brava.

Læs mere om Costa Brava her

Artikler