Nordspansk resort udpeget som Spaniens bedste

Foto credit: Jacob Sjöman | Publiceret 22-12-2023

Camiral Golf & Wellness fortsætter sin regeringstid som Spaniens førende golfresort. Det fremgår af den seneste offentliggjorte, World Top 100 Golf Resorts, der udgives af Golf World.

Samtidig er Camiral Golf & Wellness placeret som nummer 17 på samme udgivers liste over Top 100 World Golf Resorts.

Camiral Golf & Wellness er en del af European Tour Destinations-netværket, og resortet, der tidligere var kendt som PGA Catalunya, kan i 2024 fejre sit 25-års jubilæum.

Camiral Golf & Wellness er i dag en must-visit destination for kræsne internationale golfrejsende. På billedet ses Tour Course

Chris Bertram er redaktør på Golf Worlds Top 100 Resorts, og han fortæller, at Camiral Golf & Wellness har været en af Europas førende golfdestinationer i over to årtier, men at det nu er blevet så meget mere end 'bare' et af de førende resorts i Europa, hvor man kan finde de bedste golfoplevelser.

Med to verdensklasse golfbaner samt to tilhørende hoteller, det supereksklusive og stilfulde Hotel Camiral og det smukke LAVIDA Hotel, har Camiral Golf & Wellness bevæget sig i retning af at blive et førsteklasses moderne golf- og wellness-resort, der tiltrækker et stadigt stigende antal internationale kunder.

Men det handler ikke kun om at skabe unikke ferieoplevelser for nutidens generation.

Bæredygtighed indgår som en vigtig del i resortets politik, og en nylig investering i en mere tørke- og varme modstandsdygtig græssort har betydet, at man har formået at reducere vandforbruget på både Stadium- og Tour-banerne med 35 %. Arbejdet har også betydet, at der kunstvandes færre steder, og så har man indført et nyt kunstvandingssystem, der gør brug af den nyeste vandbesparende teknologi.

Dette tiltag har betydet, at Camiral Golf & Wellness også har fundet plads på den første 'Green 100'-liste fra Today's Golfer magazine, hvor magasinet i samarbejde med GEO Foundation for Sustainable Golf, anerkender, og rangerer, de mest bæredygtige golfbaner (resorts) i Europa.

Hotel Camiral, Costa Brava

I en kommentar til denne seneste globale anerkendelse lyder det således fra David Plana, der er CEO i Camiral Golf & Wellness: "I mere end to årtier har vi forsøgt at tilbyde gæster og beboere den bedste ferieoplevelse i Spanien, og dette er blevet behørigt bekræftet af den nye Top-100 liste over verdens bedste golfresorts.

                   

LÆS OGSÅ: VINTURISME LOKKER GOLFSPILLERE TIL SPANSK REGION

          

 

I løbet af 2024, der altså markerer 25-års jubilæet for det nordspanske golfresort, vil man bl.a. gennemføre en omfattende renovering af klubhuset samt en implementering af Trackman i forbindelse med resortet golftræningsområde.

Overordnet set vil man fortsætte arbejdet med at sikre, at der opereres bæredygtigt og på den måde demonstrere resortets langsigtede forpligtelse til at være en førende international golf- og wellnessdestination, lyder det fra David Plana.

Camiral Golf & Wellness er beliggende lige uden for den gastronomiske højborg Girona og kun en time fra Barcelona. Derfor er Camiral Golf & Wellness også blevet et tilflugtssted for golfspillere, der ud over golfen også deler lidenskaben for spansk gastronomi i verdensklasse

Fakta:
Camiral Golf & Wellness ligger meget bekvemt tæt på Girona-Costa Brava Lufthavn (fem minutters kørsel) og Barcelonas internationale lufthavn (en times kørsel). På strækningen fra Barcelona til Girona kører der højhastighedstog. Turen tager kun 37 minutter, og fra Girona er der blot 15 km. til Camiral Golf & Wellness.

 

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...