Find den indre ro på PGA Catalunya

Costa Brava, Spanien | Publiceret 25-03-2021

Mens mange danske golfspillere sikkert holder vejret og måske endda ligefrem er indstillet på endnu en ’dansk’ sommer med masser af green fee runder rundt om på de danske golfbaner, så er situationen andeledes i det store udland.

Her sidder golfmanagers og kigger på timeglasset for, hvornår Covid-19 vaccinen er rullet ud og det magiske coronapas indført på europæisk niveau. For først der er der håb om at golfrejsebranchen igen for alvor kan få vind i sejlene.

Et af disse steder er PGA Catalunya i det nordøstlige Spanien. For nylig kunne man læse i medierne, at det nu er officielt, at ECCO Tour Spring Series 2021 kan spilles på det spanske resort i midten af april måned.

          

Og nu har det nordspanske resort så netop offentligjort, at ’Corona-pausen’ er blevet brugt på at færdiggøre en 40 mio. kr. investering i resortets nye 1,000m²  wellness center. Det nye wellness center skal efter planen åbnes mens ECCO Touren er på besøg.

 

 

Wellness centeret er opført med inspiration fra japanske principper om enkelthed, stilhed og nærhed til den smukke natur.

          

CEO på PGA Catalunya, David Plana, peger på vigtigheden af, at gæsterne under et ophold kan opleve den fuldendte velvære. Og det skulle netop være tilfældet i den nye wellness-afdeling, der betegnes som et holistisk tilflugtssted, der tilbyder en lang række forskellige behandlinger, herunder også yoga og muligheden for at nyde en stund i de termiske bade.

          

Ifølge David Plana reflekterer det nye tilbud det som er resortets filosofi, nemlig at gæsterne kan se frem til ’to play well and stay well’ under opholdet på det 5-stjernede resort.   

Stadium Course, PGA Catalunya

PGA Catalunya, der er Spaniens førende golfresort, råder over de to golfbaner, Stadium og Tour Course, LAVIDA Hotel samt det 5-stjernede Hotel Camiral

Alle artikler

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Norske Lofoten Links er blandt verdens 100 bedste golfbaner. Efterspørgslen er blevet så stor, at klubben nu bl.a. udvider med 84 nye luksus udlejningshytter...

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!