Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Sydøst

Det sydligste og samtidig østligste hjørne af England er et paradis for golfspillere.

Alene i Kent-området (The Garden of England) ligger der mere end 100 golfbaner og blandt dem finder man nogle af Englands bedste og mest berømte golfbaner. En af de bedste baner er efter manges mening Royal St George, som siden 1894 har lagt fairways til The Open Championship hele 14 gange.   

Mange af banerne ligger helt ud til kysten og er blandt de feterede linksbaner i England, men man støder også på smukke parkbaner og heatlandbaner, som de færreste har hørt om, men som byder på en rigtig god gang golf.   

I det sydøstlige hjørne af England er klimaet mildt og sjældent særlig regnfuldt. Dermed er der gode chancer for at få optimale betingelser, når golfferien går til denne del af England.

Det sydøstlige hjørne af England er også hjemsted for en lang række idylliske og samtidig pulserende småbyer, hvor man kan finde gode restauranter og se en vifte af smukke, historiske bygninger. Men frem for alt så er afstanden til London ikke mere end 1-2 timers kørsel i bil, og der er derfor heller ikke noget at sige til, at netop dette område for længst har etableret sig som en af Englands absolut bedste golfdestinationer.

Artikler