Modry Las Golf Club

Det nordlige Polen, Polen

Ideen til Modry Las opstod i 1993, hvor en privatinvestor opkøbte et større jordområde for at tage vare på den naturlige fauna i et stort skovområde.

Modry Las åbnede dog først i 2009, hvor den anerkendte golfbanearkitekt og sydafrikanske golfikon, Gary Player afslørede sit mesterværk.

Modry Las er flere gange blevet kåret til Polens bedste bane og er på listen blandt top 100 baner i Europa.

Gary Player har selv udtalt følgende om Modry Las:  “a classy golf course carved in a beautiful, natural landscape with mature pine forests, spring fed lakes and fields of wildflowers – just an incredible setting”.

Golfbanen Modry Las har 18 meget varierende golfhuller. De brede fairways bølger sig afsted, og man kan godt hive driveren frem på de fleste huller uden at blive straffet nævneværdig. Fairways er rigtig gode, mens roughen kan være tung og saftig.

Greens er generelt store og bløde. De ruller jævnt og ens på alle 18 huller. Det er muligt at slå bolden ind tæt på hullet, men de ondulerede greens giver ikke mange lette putts. Stort set alle greens har ”run off” områder, så det gælder om at ramme greens.

Et par store søer betyder, at der er vand i spil på 9 ud af de 18 huller. Flere gange har man slag hen over vandet og på andre huller spilles der op langs med vandet.

Modry Las er i sommeren 2018 ved at ligge sidste hånd på et splinternyt klubhus. I klubhuset vil der være restaurant med sportsbar, lounge-område, stor pro-shop med dertilhørende golf-simulator, stort panoramavindue med udsigt over søen Radun, 11 luksuriøse suiter, omklædningsfaciliteter, samt stor udendørs terrasse med udsigt direkte til 18 green.

På Modry Las finde der små arkitekttegnede Cottages eller Garden Suites. Begge overnatningsmuligheder ligger gemt lidt af vejen bag en mindre trælund. Hytterne er udstyret med tv, wi-fi og der findes udendørs grill på fællesarealet. For Garden suites vedkommende er der udsigt ud over en sø med 16 green i baggrunden.

De 3 Cottage er på 50 kvm og beregnet til fire personer - der er to soveværelser, et badeværelse, køkken al-rum, samt en mindre overdækket terrasse.

De 6 Garden suites er beregnet til to personer og har en dobbeltseng og et toilet.

  • Antal huller Antal huller 18
  • Driving Range Driving Range Ja
  • Putting Green Putting Green Ja
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Nej
  • Banetype Banetype Parkbane
  • Pro shop Pro shop Nej