Golf Experten får eget teested

Danske Øer, Danmark | Publiceret 14-05-2021

Golf Experten bliver fra i år Hole-In-One sponsor ved både Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og ved den nye eksklusive turnering, Greece Open - presented by Golf Experten.

Det betyder, at deltagerne ved Race to Thailand nu har to chancer for at score en HIO-præmie, da også Lübker Golf & Spa Resort igen i år sponsorerer et golfophold, hvis en deltager laver en hole in one. 

Ved begge turneringer får Golf Experten sit eget 'Golf Experten teested' med flotte skilte, der er en professionel turnering værdig. 

Race to Thailand fortsætter som tidligere år med et flot præmiebord og præmier til mange hold. Desuden kan de op mod 78 landsfinaledeltagere se frem til en fantastisk golfdag på europatour-banen i Silkeborg Ry Golfklub.  

Greece Open - presented by Golf Experten er en ny turnering, der i fællesskab arrangeres af Golf Experten og GolfersGlobe og som har Den Græske Stats Turistkontor som 'Gold Sponsor'.

Turneringen skiller sig bl.a. ud ved, at hele 5 hold fra hver af de indledende runder kvalificerer sig til landsfinalen på Great Northern.

 

                                                

TILMELDING TIL RACE TO THAILAND

 

TILMELDING TIL GREECE OPEN

                    

Desuden er hele setup'et ekstraordinært. På præmiebordet vil der være golfudstyr og golftøj, gavekort til hotelophold i Købehavn, green fees, champagne, gin, rødvin og til landsfinalen sågar også gavekort med 5-nætters ophold på græske luksushoteller.

Greece Open inkluderer foruden golf på nogle af Danmarks bedste golfbaner, i Esbjerg, Silkeborg, Simon's og Great Northern, også både velkomstgave og spisning i forbindelse med præmieoverrækkelsen. 

Landsfinalen på Great Northern bliver en fantastisk dag med fuld program; morgenmad, 18-hullers golf, baneservice, drinks på terrassen og efterfølgende spisning. På Great Northern findes de to hold, der kvalificerer til den store finale i Grækenland (april 2022).   

 

Alle artikler

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Cypriotisk luksusresort åbner ny opsigtsvækkende spa og wellness og markerer sig dermed som et af Middelhavsområdet mest interessante golfresorts...

Tag med på matchtur til Hua Hin

Tag med på matchtur til Hua Hin

Spændende matchtur til Thailands mest populære golfområde. Turen afvikles 22. marts - 3. april 2023 og er dermed den perfekte optakt til den nye golfsæson...

Festlig stemning da finalevinderne blev fundet

Festlig stemning da finalevinderne blev fundet

RACE TO THAILAND: Finalevinderne 2022 blev fundet efter en spændingsmættet finaledag i Holstebro, der bød på god stemning og masser af godt golfspil...

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

12 forventningsfulde hold stillede til start ved landsfinalen i Greece Open – presented by Golf Experten. De havde alle en forrygende dag på Great Northern...

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino åbner denne sommer endnu et hotel, W Costa Navarino, og styrker dermed sin position, som en af Europas førende golfdestinationer...

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Maj og juni måneds afdelinger af Race to Thailand – presented by GolfersGlobe blev alle vundet af lokale spillere. 12 hold er foreløbig klar til landsfinalen...