Golf Experten får eget teested

Jylland, Danmark | Publiceret 14-05-2021

Golf Experten bliver fra i år Hole-In-One sponsor ved både Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og ved den nye eksklusive turnering, Greece Open - presented by Golf Experten.

Det betyder, at deltagerne ved Race to Thailand nu har to chancer for at score en HIO-præmie, da også Lübker Golf & Spa Resort igen i år sponsorerer et golfophold, hvis en deltager laver en hole in one. 

Ved begge turneringer får Golf Experten sit eget 'Golf Experten teested' med flotte skilte, der er en professionel turnering værdig. 

Race to Thailand fortsætter som tidligere år med et flot præmiebord og præmier til mange hold. Desuden kan de op mod 78 landsfinaledeltagere se frem til en fantastisk golfdag på europatour-banen i Silkeborg Ry Golfklub.  

Greece Open - presented by Golf Experten er en ny turnering, der i fællesskab arrangeres af Golf Experten og GolfersGlobe og som har Den Græske Stats Turistkontor som 'Gold Sponsor'.

Turneringen skiller sig bl.a. ud ved, at hele 5 hold fra hver af de indledende runder kvalificerer sig til landsfinalen på Great Northern.

 

                                                

TILMELDING TIL RACE TO THAILAND

 

TILMELDING TIL GREECE OPEN

                    

Desuden er hele setup'et ekstraordinært. På præmiebordet vil der være golfudstyr og golftøj, gavekort til hotelophold i Købehavn, green fees, champagne, gin, rødvin og til landsfinalen sågar også gavekort med 5-nætters ophold på græske luksushoteller.

Greece Open inkluderer foruden golf på nogle af Danmarks bedste golfbaner, i Esbjerg, Silkeborg, Simon's og Great Northern, også både velkomstgave og spisning i forbindelse med præmieoverrækkelsen. 

Landsfinalen på Great Northern bliver en fantastisk dag med fuld program; morgenmad, 18-hullers golf, baneservice, drinks på terrassen og efterfølgende spisning. På Great Northern findes de to hold, der kvalificerer til den store finale i Grækenland (april 2022).   

 

Alle artikler

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino åbner denne sommer endnu et hotel, W Costa Navarino, og styrker dermed sin position, som en af Europas førende golfdestinationer...

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Maj og juni måneds afdelinger af Race to Thailand – presented by GolfersGlobe blev alle vundet af lokale spillere. 12 hold er foreløbig klar til landsfinalen...

Thailand fjerner rejserestriktioner!

Thailand fjerner rejserestriktioner!

BREAKING NEWS: Thailand fjerner krav om Thailand Pass og sløjfer krav om brugen af mundbind. De nye regler gælder fra den 1. juli 2022...

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Deltagerne ved Race to Thailand kan denne sommer vinde et eksklusivt luksusophold i Royal Oak Golf Club, hvis man lykkedes med at lave en Hole-In-One på et udvalgt par 3-hul...

Thailand oplever stor interesse

Thailand oplever stor interesse

Thailand rangerer, ifølge ny undersøgelse, højt blandt verdens bedste post-pandemiske destinationer. Noget af det som lokker turisterne til er golfbanerne...

Vind - Vind - Vind - golfophold i Grækenland

Vind - Vind - Vind - golfophold i Grækenland

Deltag i Greece Open - presented by Golf Experten. Kvalificerer I jer til landsfinalen på Great Northern deltager I automatisk i lodtrækningen om 5 golf- eller ferieophold i Grækenland...