Golf Experten får eget teested

Danske Øer, Danmark | Publiceret 14-05-2021

Golf Experten bliver fra i år Hole-In-One sponsor ved både Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og ved den nye eksklusive turnering, Greece Open - presented by Golf Experten.

Det betyder, at deltagerne ved Race to Thailand nu har to chancer for at score en HIO-præmie, da også Lübker Golf & Spa Resort igen i år sponsorerer et golfophold, hvis en deltager laver en hole in one. 

Ved begge turneringer får Golf Experten sit eget 'Golf Experten teested' med flotte skilte, der er en professionel turnering værdig. 

Race to Thailand fortsætter som tidligere år med et flot præmiebord og præmier til mange hold. Desuden kan de op mod 78 landsfinaledeltagere se frem til en fantastisk golfdag på europatour-banen i Silkeborg Ry Golfklub.  

Greece Open - presented by Golf Experten er en ny turnering, der i fællesskab arrangeres af Golf Experten og GolfersGlobe og som har Den Græske Stats Turistkontor som 'Gold Sponsor'.

Turneringen skiller sig bl.a. ud ved, at hele 5 hold fra hver af de indledende runder kvalificerer sig til landsfinalen på Great Northern.

 

                                                

TILMELDING TIL RACE TO THAILAND

 

TILMELDING TIL GREECE OPEN

                    

Desuden er hele setup'et ekstraordinært. På præmiebordet vil der være golfudstyr og golftøj, gavekort til hotelophold i Købehavn, green fees, champagne, gin, rødvin og til landsfinalen sågar også gavekort med 5-nætters ophold på græske luksushoteller.

Greece Open inkluderer foruden golf på nogle af Danmarks bedste golfbaner, i Esbjerg, Silkeborg, Simon's og Great Northern, også både velkomstgave og spisning i forbindelse med præmieoverrækkelsen. 

Landsfinalen på Great Northern bliver en fantastisk dag med fuld program; morgenmad, 18-hullers golf, baneservice, drinks på terrassen og efterfølgende spisning. På Great Northern findes de to hold, der kvalificerer til den store finale i Grækenland (april 2022).   

 

Alle artikler

Enestående resultater i Holstebro Golfklub

Enestående resultater i Holstebro Golfklub

BANEARKITEKTUR: Masterplanen for Skovbanen i Råsted er blevet studeret minutiøs, og ved at fjerne uhensigtsmæssige (dårlige) spilleoplevelser har man fået skabt et nyt og mere moderne design...

Køb golfrejsen hos Classicgolf

Køb golfrejsen hos Classicgolf

RACE TO THAILAND: Classicgolf er igen i år med som samarbejdspartner ved Race to Thailand. Classicgolf sælger bl.a. golfrejser til Thailand. Mød dem til vores mange golfevents hen over sommeren…

Fattige thailændere får støtte fra Danmark

Fattige thailændere får støtte fra Danmark

VELGØRENHED: ‘Race to Thailand – presented by GolfersGlobe’ støtter fattige i Thailand, som har brug for en benprotese. Læs her om tankerne bag velgørenhedsprojektet...

D'Wine er garant for flotte vinpræmier

D'Wine er garant for flotte vinpræmier

D'wine fortsætter som sponsor ved Race to Thailand, og det betyder at deltagerne kan se frem til masser af vin på præmiebordene...

Golfexperten fortsætter som HIO-sponsor

Golfexperten fortsætter som HIO-sponsor

Skulle det lykkes en dygtig spiller at lave HIO ved en af spillerunderne i Race to Thailand, så kan det gyldne slag igen i år udløse golfudstyr for 15.000 kr. efter eget valg...

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Fransk champagnehus fortsætter sponsorat

Piper-Heidsieck Champagne, der er et af de mest præmierede champagnehuse gennem de sidste 20 år, fortsætter sig engagement i Race to Thailand presented by GolfersGlobe...