Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Publiceret 27-02-2024

Her er chancen for at få en unik golfoplevelse ud over det sædvanlige. Bliv sponsor ved Race to Thailand og tag med vinderne til sæsonfinalen Thailand i november 2024.

Et sponsorat ved Race to Thailand – presented by Golf Experten inkluderer automatisk to pladser ved sæsonfinalen i Thailand, som i år finder sted i Chiang Mai fra den 18-25. november. Her skal vi spille 4 runder golf og bo på et dejligt hotel midt i byen.

Inkluderet i rejsen er fly t/r fra København via Bangkok og til Chiang Mai. Seks nætter på centralt beliggende hotel (delt dobbeltværelse med din makker), alle transfers, fire runder golf, hvoraf tre er turneringsrunder, præmier til vinderne samt velkomst- og afskedsmiddag.

 

 

Ud over deltagelse på rejsen til Thailand får I mulighed for at deltage i en af de indledende runder på enten Simon’s Golf Club, Great Northern, Lübker Golf Resort eller Royal Golf i København. 

Skulle I gå hen og vinde årets Race to Thailand vil andelen af sponsoratet, svarende til finalerejsen, blive tilbagebetalt.

Som en del af sponsoratet indgår der bannerannoncering på golfersglobe.com (6 mdr.) samtidig med, at jeres virksomhed får generel omtale i forbindelse med afholdelsen af Race to Thailand. 

Endelig vil der blive opsat reklameskilte til alle events.

Et sponsorat koster 43.995 kr. og dækker deltagelsen for 2 personer (ét hold).

Der bliver fremsendt faktura til firmaregnskabet. Sponsoratet vil være fradragsberettiget.  

OM RACE TO THAILAND
Race to Thailand startede tilbage i 2019 og går i år ind i den sjette sæson.

Siden starten har næsten 4.000 golfspillere deltaget i turneringen, som hver sommer spilles rundt om i 12 danske klubber. Gennem diverse marketingskanaler er Race to Thailand hver sommer synlig overfor en målgruppe i størrelsesorden 80-90.000 danske golfspillere, og dermed tilbyder vi også vores sponsorer og samarbejdspartnere en unik platform, når det gælder om at promovere jeres brand.  

Race to Thailand handler om at give deltagerne nogle unikke golfoplevelser, og derfor spilles der på landets bedste golfanlæg. Blandt vores faste stop er Simon’s Golf Club, Great Northern, Holstebro Golfklub og Esbjerg Golfklub.

Finalen spilles hvert år i november måned i Thailand. På turen deltager både vinderne af årets landsfinale samt spillere, som har købt en plads på rejsen. Finalerejsen er en oplevelse for livet. Vi spiller nogle fantastiske golfbaner under forhold, som mange aldrig tidligere har prøvet. Om aftenen går vi ud og spiser, og da vi bor centralt der er rig mulighed for også at få sig en drink at gå hjem på. 

Fra 2024 har turneringen fået ny samarbejdspartner og titelsponsor, så turneringen fremover hedder ’Race to Thailand – presented by Golf Experten’.

Alle artikler

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Norske Lofoten Links er blandt verdens 100 bedste golfbaner. Efterspørgslen er blevet så stor, at klubben nu bl.a. udvider med 84 nye luksus udlejningshytter...

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!