Race to Thailand indleder nyt samarbejde med Polestar

Danske Øer, Danmark | Publiceret 13-06-2023

Et nyt og særdeles interessant samarbejde har set dagens lys.

Ved udvalgte events hen over sommeren vil deltagerne i Race to Thailand kunne besigtige den flotte Polestar 2-model og samtidig skrive sig op til en prøvekørsel hos en landsdækkende forhandler. 

Første gang bliver i Simon's Golf Club fredag den 7. juli, hvor Polestar vil være til stede og vise bilerne frem. Deltagerne kan her skrive sig på listen og efterfølgende få en prøvekørsel. 

 

                    

Deltager du i Race to Thailand i Simon's Golf Club kan du allerede nu skrive dig op til en prøvekørsel hos Polestar. Vælg en dag i kalenderen, som passer dig og din familie. 

            

 

Og for dem, som ikke allerede kender til Polestar, så er Polestar-bilerne lig med skandinavisk minimalisme og rene linjer. Samtidig er Polestar 2, som er den model som pt. findes på det danske marked, stærk inspireret af hovedtrækkene fra en klassisk sportsvogn.

  

 

Polestar 3 blev lanceret i København i oktober 2022, og de første leveringer bliver i 2024

Polestar er med Polestar 3 med til at definere den elektriske tidsalders SUV, og Polestar 2 er Polestars første 100% elektriske bil. Modellen, der første gang blev vist frem i februar 2019, er det som kaldes for et premium alternativ til andre biler i det kompakte segment af elektriske biler.

Siden lanceringen er Polestar 2 blevet udvidet til at inkludere Single Motor-varianter med forskellig batterikapacitet, og til at modtage regelmæssige over-the-air opdateringer for at indføre nye funktioner og optimere eksisterende funktionalitet.

Prøvekørsel
Ønsker du at booke en prøvekørsel, så har Polestar gjort det nemt for dig.

Du kan enten:

A) Kontakte din nærmeste Polestar-forhandler. Det kan f.eks. være Autohuset Vestergaard med afdelinger både i Jylland, på Fyn og Sjælland.

B) Bede om, at forhandleren kommer hjem til din privatadresse eller på din arbejdsplads, så du sparer tid.

C) Forhøre dig om mulighederne for at låne en Polestar bil hen over en weekend, så du har god tid til at lære bilen at kende.

D) Deltager du i Race to Thailand den 7. juli i Simon's Golf Club kan du møde Polestar og blive skrevet op til en prøvekørsel.

 

                    

Fremtidens bil med unikke køreegenskaber
I 2023 modtog Polestar 2 en række vigtige opgraderinger, herunder større batterier, kraftigere motorer, baghjulstræk til Single Motor-varianterne og en let opdateret front, som indeholder Polestar SmartZone.

Polestar 2 er fra bunden af skabt som en “driver’s car”, med ikke mindre end 350 kW (476 hk) og 740 Nm i Long range Dual motor udgaven med den valgfri Performance pakke.

Fremragende dynamiske egenskaber er blevet skabt af de samme ingeniører, der står bag Polestar 1. Dermed er kunderne sikret en unik køreoplevelse.

Polestar 2 var den første bil i verden til at benytte infotainment system styret af Android Automotive OS, med integreret Google. Systemet er udviklet sammen med Google, og revolutionerer måden, hvorpå bilinfotainment systemer kan blive integreret med Google Assistant, Google Maps og Google Play Store.

 

 

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...