Race to Thailand indleder nyt samarbejde med Polestar

Danske Øer, Danmark | Publiceret 13-06-2023

Et nyt og særdeles interessant samarbejde har set dagens lys.

Ved udvalgte events hen over sommeren vil deltagerne i Race to Thailand kunne besigtige den flotte Polestar 2-model og samtidig skrive sig op til en prøvekørsel hos en landsdækkende forhandler. 

Første gang bliver i Simon's Golf Club fredag den 7. juli, hvor Polestar vil være til stede og vise bilerne frem. Deltagerne kan her skrive sig på listen og efterfølgende få en prøvekørsel. 

 

                    

Deltager du i Race to Thailand i Simon's Golf Club kan du allerede nu skrive dig op til en prøvekørsel hos Polestar. Vælg en dag i kalenderen, som passer dig og din familie. 

            

 

Og for dem, som ikke allerede kender til Polestar, så er Polestar-bilerne lig med skandinavisk minimalisme og rene linjer. Samtidig er Polestar 2, som er den model som pt. findes på det danske marked, stærk inspireret af hovedtrækkene fra en klassisk sportsvogn.

  

 

Polestar 3 blev lanceret i København i oktober 2022, og de første leveringer bliver i 2024

Polestar er med Polestar 3 med til at definere den elektriske tidsalders SUV, og Polestar 2 er Polestars første 100% elektriske bil. Modellen, der første gang blev vist frem i februar 2019, er det som kaldes for et premium alternativ til andre biler i det kompakte segment af elektriske biler.

Siden lanceringen er Polestar 2 blevet udvidet til at inkludere Single Motor-varianter med forskellig batterikapacitet, og til at modtage regelmæssige over-the-air opdateringer for at indføre nye funktioner og optimere eksisterende funktionalitet.

Prøvekørsel
Ønsker du at booke en prøvekørsel, så har Polestar gjort det nemt for dig.

Du kan enten:

A) Kontakte din nærmeste Polestar-forhandler. Det kan f.eks. være Autohuset Vestergaard med afdelinger både i Jylland, på Fyn og Sjælland.

B) Bede om, at forhandleren kommer hjem til din privatadresse eller på din arbejdsplads, så du sparer tid.

C) Forhøre dig om mulighederne for at låne en Polestar bil hen over en weekend, så du har god tid til at lære bilen at kende.

D) Deltager du i Race to Thailand den 7. juli i Simon's Golf Club kan du møde Polestar og blive skrevet op til en prøvekørsel.

 

                    

Fremtidens bil med unikke køreegenskaber
I 2023 modtog Polestar 2 en række vigtige opgraderinger, herunder større batterier, kraftigere motorer, baghjulstræk til Single Motor-varianterne og en let opdateret front, som indeholder Polestar SmartZone.

Polestar 2 er fra bunden af skabt som en “driver’s car”, med ikke mindre end 350 kW (476 hk) og 740 Nm i Long range Dual motor udgaven med den valgfri Performance pakke.

Fremragende dynamiske egenskaber er blevet skabt af de samme ingeniører, der står bag Polestar 1. Dermed er kunderne sikret en unik køreoplevelse.

Polestar 2 var den første bil i verden til at benytte infotainment system styret af Android Automotive OS, med integreret Google. Systemet er udviklet sammen med Google, og revolutionerer måden, hvorpå bilinfotainment systemer kan blive integreret med Google Assistant, Google Maps og Google Play Store.

 

 

Alle artikler

VIDEO: Suveræn golfturnering

VIDEO: Suveræn golfturnering

Det siger deltagerne: Virkelig en sjov turnering - vi kommer helt sikkert igen. Flotte præmier og fantastiske golfbaner. Race to Thailand er bare en super fed golfturnering....

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

En af Portugals mest ikoniske golfbaner er i gang med at blive renoveret. Når arbejdet er færdigt vil Old Course i Dom Pedro Golf Vilamoura igen være at finde blandt Portugals bedste…

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

I Thailand findes der næsten 300 golfbaner, og dermed er Smilets Land et sandt paradis for golfspillere. Tag på en golfferie til Thailand og få den ultimative golfoplevelse...

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Rejsetips: Kom tæt på templerne og de buddhistiske ritualer...

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

De thailandske nightmarkeder er ofte en overvældende mosaik af farver, dufte, smags- og sanseindtryk…

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Massage i Thailand handler som oftest om velvære og afslapning, men der findes også andre former for (thai)massage, hvor der tages hårdt fat…