Lofoten Links med vilde vækstplaner

Photo Credit: Jacob Sjöman | Publiceret 26-03-2024

Har man prøvet at spille simulatorgolf, med eksempelvis Trackman, så har man helt sikkert stødt på Lofoten Links.

Den norske golfbane, der er rangeret blandt verdens 100 bedste golfbaner, og samtidig er den nordligste golfbane på kloden, står på mange golfspilleres drømmeliste over steder, de gerne vil besøge.

Og går man og overvejer en tur til det nordligste Norge for at spille golf i midnatssolens skær, så skal man måske alligevel overveje at vente lidt endnu.

 

 

For i Lofoten har man store planer. Eksterne investorer står klar med 500 mio. kr., som skal bruges på nyt klubhus, flere udlejningshytter samt opgraderinger på selve golfbanen.

Det er norskgolf.no, som bringer historien om, at Lofoten Links, nu går i gang med at opføre 84 nye luksushytter, som kommer til at ligge med udsigt til både golfbanen og det smukke Atlanterhav.

Den svenske golffotograf Jacob Sjöman har med sine fantastiske billeder været med til at skabe hype om det norske vidunder

Desuden skal et nyt klubhus være med til at løfte totaloplevelsen for besøgende i Lofoten Links.

– Det bliver et klubhus med både restaurant, omklædningsfaciliteter og et rum med golfsimulator, fortæller Frode Hov, der er daglig leder af Lofoten Links.

Hvad angår golfbanen har man endnu ikke lagt sig fast på, hvad som kommer til at ske. Men de to golfbanearkitekter Jeremy Turner og Angela Moser har meldt et forårsbesøg, hvor man sammen med Lofoten Links vil kigge i krystalkuglen og lægge planer for nye forbedringer.  

Om Lofoten Links
Lofoten Links er en del af en lang kæde af småøer, ligger på kanten af Atlanterhavet. I de to højsæsoner (juni til september og november til april) oplever området stor søgning både fra golfspillere og det som de lokale kalder for nordlysturister. Til sidstnævnte grupper hører mange asiater og amerikanere.     

Lofoten Links ligger en to-timers flyvetur fra Oslo.

I højsæsonen koster en 18-hullers runde 1.900 norske kroner, hvis man vel og mærke bor på resortet. Ellers er prisen for gæstespillere 2.500 NOK.

Alle artikler

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Norske Lofoten Links er blandt verdens 100 bedste golfbaner. Efterspørgslen er blevet så stor, at klubben nu bl.a. udvider med 84 nye luksus udlejningshytter...

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!