Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Publiceret 25-02-2024

Svane Køkkenet har i tre årtier været et af danskernes foretrukne køkkenbrands, kendetegnende ved stilrent, innovativt dansk design.

’Derfor er det også med stor glæde, at Race to Thailand nu kan offentliggøre, at der er indgået en samarbejdsaftale med Svane Køkkenet gældende for dette års udgave af Race to Thailand – presented by Golf Experten. Samarbejdet vil blandt andet give deltagerne ved Race to Thailand mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med et af landets førende køkkenbrands’, lyder det fra Søren Barnak, der er medarrangør af Race to Thailand.

Som en del af aftalen får deltagerne ved Race to Thailand bl.a. muligheden for at komme til en gratis foredragsaften med Viasat Golf’s ekspertkommentator, Henrik Knudsen

 

 

Om Svane Køkkenet   
Svane Køkkenet har i snart 30 år næsten været det sikre kort på hånden for boligforeninger, typehusfirmaer, entreprenører og lokale håndværkere og ikke mindst private kunder.

Hver eneste dag brydes der et eller andet sted i landet gamle køkkener ned, mens nye bygges op.

Et af Svane Køkkenets vartegn er, at kædens køkkeneksperter tegner, beregner og styrer projekter af alle størrelser sikkert i mål. Der leveres til tiden og til stor tilfredshed for kunderne.

Svane Køkkenet er et franchisekoncept der består af selvstændige forhandlere, og Glostrup-afdelingen har samme ejere som i Roskilde, Hillerød, Køge, Holbæk, Glostrup, København, Frederiksberg, Næstved og Slagelse.

’Vi arbejder hver dag stenhårdt på at udvikle os til fordel for vores kunder. Vi har valgt at vende kunderejsen på hovedet, så alt hvad vi gør, gør vi for at skabe værdi for vores kunder’ lyder det fra Kim Nielsen, CSO i Svane Køkkenet.

Det betyder, at man har indført Design Besøg, hvor designerne kommer hjem til kunden for at lære dem at kende. Man ser dette som et vigtigt led i processen, da det handler om at lære kunden at kende og forstå, hvilke behov og forventninger, der stilles til det nye køkken.

Man har også skabt det som kaldes det Magiske Præsentationsmøde, hvor kunden tages igennem deres kommende drømmekøkken. Alt sammen med udgangspunkt i kundens ønsker og drømme.

Som afslutning på hele forløbet tilbydes kunderne den professionelle VIP-service, som består af Svane Køkkenets egen professionelle rengøring og afslutningsvist den Magiske afleveringsforretning.

Det sidste handler om en detaljeret gennemgang af køkkenet, som er blevet monteret hos kunden, da man på den måde trygt kan overlade det nye køkken til kunden med visheden om, at alt er som det skal være. Skulle der være noget, som af en eller anden grund skal skiftes eller lignende, så overgår sagen til et professionelt serviceteam, der vil tage projektet det sidste stykke i mål.

Hvis denne korte præsentation har vakt din interesse, er du meget velkommen til at besøge en af de nævnte butikker, hvor vores værter står klar til at give dig en oplevelse, du ikke vidste var muligt.

Alle artikler

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Norske Lofoten Links er blandt verdens 100 bedste golfbaner. Efterspørgslen er blevet så stor, at klubben nu bl.a. udvider med 84 nye luksus udlejningshytter...

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!