Sponsoreret indhold

Dansk golfopfindelse fortsætter sponsorat

Danske Øer, Danmark | Publiceret 02-04-2021

Lucca Golf er med sin danske opfindelse, SWING TRAINER, for andet år i træk med som sponsor ved årets udgave af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe.   

En Swing Trainer er et smart træningsredskab, der kan forbedre den almindelige golfspillers sving, og som primært har til formål at komme de skæve slag (slice) til livs.

                    

Hør hvad den danske pro, Zander Lui Rivas fortæller om Swing Trainer i videoklippet øverst på siden

            

Lucca Golf's Swing Trainer forhandles bl.a. hos Golf Experten. Det smarte, handy træningsredskab kan både bruges derhjemme eller i klubben, som supplement til den træning man får af sin lokale pro. Ved at bruge en Swing Trainer er man i stand til bedre at forstå, hvad der sker igennem golfsvinget fra man starter køllen på toppen af svinget og ned mod impact.   

 

 

 


Mike Damkjær: Alt golf handler om dit sving. Lucca Golf SWING TRAINER er specielt udviklet til at optimerer dine slag, så du undgår "slice" og derved opnår flere fairway hits.

 

Mike Damkjær, der er manden bag den smarte Swing Trainer, fortæller, hvordan mange golfspillere oplever, at de slipper af med en hel del frustrationer i spillet, når de kontinuerligt bruger en Swing Trainer og dermed opnår større indsigt i deres egen golfsving.

 

Swing Trainer er et moderne træningsudstyr, som Mike Damkjær har udviklet i et tæt samarbejde med den tidligere ’Playing Pro’ Mads Dam. Den strømlinet formgivning er udviklet af designeren Kim Pagel.

 

Resultat bliver nemlig flere længere og lige slag og dermed flere fairway hits, flere green træf og som et resultat deraf, et lavere handicap.

 

   

’Det at uddanne og udvikle den enkelte spillers golfsving er selvfølgelig en proces, som pro’en ofte vil være en del af. Men pro’en har man ikke ved sin side, hver gang man træner og det er her, at en Swing Trainer kan være et godt supplement, til den træning man allerede har fået’, lyder det fra Mike Damkjær.  

 

Spilles der fra græs kan SWING TRAINER’en placeres og fastgøres med fire lange tees i de dertil indrettede forankringshuller. På kunststofmåtter vil vinklet ’spikes’ på undersiden sørge for at træningsredskabet står godt fast.      

 

Sving forbi lamellerne
En SWING TRAINER kan være det, som gør forskellen, når der skal selvtrænes.

Den kontante feedback fra SWING TRAINER gør, at træningen bliver sjovere, fordi man hurtigt kan se resultatet af et forbedret golfsving, hvor det gælder om at opnå et rent træf på bolden. 

Ifølge Mike Damkjær bliver man ved at bruge en SWING TRAINER ganske enkelt en gladere golfspiller.

’Mange golfspillere kender til det at slice bolden. Det er frustrerende og ødelæggende for spillet. Det er det, som vi gerne vil gøre noget ved’, lyder det fra Mike Damkjær.

 

Kommer man for meget udefra, vil køllehovedet træffe gummi lamellerne.

 

SWING TRAINER hjælper til at få krop og hjerne til at gøre det som træneren har undervist i. At komme indefra og ud. For hvis ikke man gør det, så får man kontant afregning, når tåen af golfjernet eller køllen rammer de fleksible gummi lameller, som sidder på forsiden af træningsredskabet. 

Lamellerne er dog bløde og ’slår ikke igen’ hvis man rammer dem. Men de fortæller spilleren, at der skal trænes endnu mere på at komme indefra gennem svinget.  

God til putte-øvelser
Lucca Golf SWING TRAINER, der fås i et flot og funktionelt dansk design, kan også bruges til at forbedre din putteteknik ved at stabilisere spillerens puttesving og rytmen i selve svinget.

 

 

Markeringer på bagsiden af Lucca Golf SWING TRAINER gør spilleren i stand til at træne på en struktureret måde, så putteren i en glidende bevægelse føres lige langt tilbage og lige langt frem. Samtidig kan man arbejde på, at putteren føres tilbage på den samme linje hver gang.

Alle artikler

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

Svane Køkkenet inviterer til spændende foredragsaften

INVITATION: Kom til foredrag med ekspertkommentator Henrik Knudsen fra Viasat Golf...

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Køkkenkæde er ny sponsor ved Race to Thailand

Ét af de bedst kendte og mest innovative danske køkkenbrands bliver nu en del af Race to Thailand...

Race to Thailand ændrer navn

Race to Thailand ændrer navn

NYHED: Golf Experten træder ind som ny titelsponsor og bliver samtidig en central samarbejdspartner ved Race to Thailand...

Se hvor du kan spille Race to Thailand

Se hvor du kan spille Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Turneringskalenderen 2024 for Race to Thailand - presented by Golf Experten er klar, og tilmeldingen er åben...!

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

Blåvandshuk bliver HIO-sponsor

RACE TO THAILAND: Blåvandshuk Golfcenter bliver ny HIO-sponsor i 2024. Til samtlige events vil deltagerne kunne vinde et golfophold for 4 personer med golf + buggy, overnatning, morgenmad samt middag...