Sponsoreret indhold

Dansk golfopfindelse fortsætter sponsorat

Danske Øer, Danmark | Publiceret 02-04-2021

Lucca Golf er med sin danske opfindelse, SWING TRAINER, for andet år i træk med som sponsor ved årets udgave af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe.   

En Swing Trainer er et smart træningsredskab, der kan forbedre den almindelige golfspillers sving, og som primært har til formål at komme de skæve slag (slice) til livs.

                    

Hør hvad den danske pro, Zander Lui Rivas fortæller om Swing Trainer i videoklippet øverst på siden

            

Lucca Golf's Swing Trainer forhandles bl.a. hos Golf Experten. Det smarte, handy træningsredskab kan både bruges derhjemme eller i klubben, som supplement til den træning man får af sin lokale pro. Ved at bruge en Swing Trainer er man i stand til bedre at forstå, hvad der sker igennem golfsvinget fra man starter køllen på toppen af svinget og ned mod impact.   

 

 

 


Mike Damkjær: Alt golf handler om dit sving. Lucca Golf SWING TRAINER er specielt udviklet til at optimerer dine slag, så du undgår "slice" og derved opnår flere fairway hits.

 

Mike Damkjær, der er manden bag den smarte Swing Trainer, fortæller, hvordan mange golfspillere oplever, at de slipper af med en hel del frustrationer i spillet, når de kontinuerligt bruger en Swing Trainer og dermed opnår større indsigt i deres egen golfsving.

 

Swing Trainer er et moderne træningsudstyr, som Mike Damkjær har udviklet i et tæt samarbejde med den tidligere ’Playing Pro’ Mads Dam. Den strømlinet formgivning er udviklet af designeren Kim Pagel.

 

Resultat bliver nemlig flere længere og lige slag og dermed flere fairway hits, flere green træf og som et resultat deraf, et lavere handicap.

 

   

’Det at uddanne og udvikle den enkelte spillers golfsving er selvfølgelig en proces, som pro’en ofte vil være en del af. Men pro’en har man ikke ved sin side, hver gang man træner og det er her, at en Swing Trainer kan være et godt supplement, til den træning man allerede har fået’, lyder det fra Mike Damkjær.  

 

Spilles der fra græs kan SWING TRAINER’en placeres og fastgøres med fire lange tees i de dertil indrettede forankringshuller. På kunststofmåtter vil vinklet ’spikes’ på undersiden sørge for at træningsredskabet står godt fast.      

 

Sving forbi lamellerne
En SWING TRAINER kan være det, som gør forskellen, når der skal selvtrænes.

Den kontante feedback fra SWING TRAINER gør, at træningen bliver sjovere, fordi man hurtigt kan se resultatet af et forbedret golfsving, hvor det gælder om at opnå et rent træf på bolden. 

Ifølge Mike Damkjær bliver man ved at bruge en SWING TRAINER ganske enkelt en gladere golfspiller.

’Mange golfspillere kender til det at slice bolden. Det er frustrerende og ødelæggende for spillet. Det er det, som vi gerne vil gøre noget ved’, lyder det fra Mike Damkjær.

 

Kommer man for meget udefra, vil køllehovedet træffe gummi lamellerne.

 

SWING TRAINER hjælper til at få krop og hjerne til at gøre det som træneren har undervist i. At komme indefra og ud. For hvis ikke man gør det, så får man kontant afregning, når tåen af golfjernet eller køllen rammer de fleksible gummi lameller, som sidder på forsiden af træningsredskabet. 

Lamellerne er dog bløde og ’slår ikke igen’ hvis man rammer dem. Men de fortæller spilleren, at der skal trænes endnu mere på at komme indefra gennem svinget.  

God til putte-øvelser
Lucca Golf SWING TRAINER, der fås i et flot og funktionelt dansk design, kan også bruges til at forbedre din putteteknik ved at stabilisere spillerens puttesving og rytmen i selve svinget.

 

 

Markeringer på bagsiden af Lucca Golf SWING TRAINER gør spilleren i stand til at træne på en struktureret måde, så putteren i en glidende bevægelse føres lige langt tilbage og lige langt frem. Samtidig kan man arbejde på, at putteren føres tilbage på den samme linje hver gang.

Alle artikler

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Cypriotisk luksusresort åbner ny opsigtsvækkende spa og wellness og markerer sig dermed som et af Middelhavsområdet mest interessante golfresorts...

Tag med på matchtur til Hua Hin

Tag med på matchtur til Hua Hin

Spændende matchtur til Thailands mest populære golfområde. Turen afvikles 22. marts - 3. april 2023 og er dermed den perfekte optakt til den nye golfsæson...

Festlig stemning da finalevinderne blev fundet

Festlig stemning da finalevinderne blev fundet

RACE TO THAILAND: Finalevinderne 2022 blev fundet efter en spændingsmættet finaledag i Holstebro, der bød på god stemning og masser af godt golfspil...

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

12 forventningsfulde hold stillede til start ved landsfinalen i Greece Open – presented by Golf Experten. De havde alle en forrygende dag på Great Northern...

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino åbner denne sommer endnu et hotel, W Costa Navarino, og styrker dermed sin position, som en af Europas førende golfdestinationer...

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Maj og juni måneds afdelinger af Race to Thailand – presented by GolfersGlobe blev alle vundet af lokale spillere. 12 hold er foreløbig klar til landsfinalen...