Enestående resultater i Holstebro Golfklub

Jylland, Danmark | Publiceret 26-05-2023

For snart 10 år siden udarbejdede Holstebro Golfklub en masterplan for Skovbanen. Masterplanen skulle sikre Skovbanen i Råsted en plads i toppen blandt danske golfbaner ved bl.a. fjerne uhensigtsmæssige (dårlige) spilleoplevelser og samtidig skabe et nyt og mere moderne design.  

 
Siden 2014 er der løbende blevet foretaget ændringer og forbedringer på Skovbanen, der i 2021 blev kåret som Danmarks bedste golfbane

 

Efter nogle omfattende år med mange forbedringer kan man nu begynde at se enden på det store arbejde. Og herefter bliver opgaven at pleje og vedligeholde banen, så man også i fremtiden kan byde både medlemmer og gæster på en ekstraordinær golfoplevelse.

Sådan lyder det fra Kristian Grud, der har været golfmanager i Holstebro Golfklub siden 2019.

 

 

Den seneste vinter har Phillip Spogárd i samarbejde med netop Kristian Rud og klubbens green keeper team foretaget følgende ændringer: 

hul 1 er der blevet anlagt 3 nye teesteder. Det nuværende tee 59 var en stor mundfuld for mange spillere, og derfor bliver teestedet nu flyttet længere frem.

Bækken fra hul 18 er blevet videreført, så den på smukkeste vis går på tværs foran de nye tees på hul 1. Vandet, der løber i bækken, har været rørført i 40 år, men nu har man altså åbnet op og skabt en lille ekstra finesse med stor effekt.

Greenen på det flotte hul 2 er blevet udvidet, så det er muligt at snige bolden ind venstre om de faretruende bunkers, der beskytter store dele af greenen.

hul 4 er der blevet anlagt nye strategiske bunkers, men en af de mest markante ændringer finder man på hul 6 (billedet øverst i artiklen), hvor en tidligere bunker i venstre side kort af green er blevet erstattet af et nyt stort waste area område. Dette tiltag har ændret hullet markant og skabt en visuel nydelse af dimensioner.

hul 10 har man anlagt en ny og meget synlig fairway bunker i landingsområdet til højre for fairway.

Den nye greenside bunker på 11. hul

Og så er vi fremme ved den største genialitet, som er sket den forgangne vinter. Der er tale om den nye green side bunker på 11. hul.

Før lå der en bunker foran greenen, men med det nye layout er bunkeren blevet udvidet, så den også dækker et område til venstre for greenen. Hul 11 var måske også tidligere et godt golfhul, men med de nye ændringer er det blevet en decideret fremragende golfhul, som har fået et både spillemæssigt og visuelt løft.

På både hul 15 og 16 er der tillige anlagt nye fairway bunkers, mens der bag greenen på hul 16 er lavet et nyt run off område, som er med til at give hullet langt mere karakter.

’På Skovbanen er der sket en grundlæggende ændring og renovering af mange bunkere, således de er langt bedre placeret nu end tidligere, glæd jer det er blevet rigtigt flot’.

Sådan er ordene fra klubben, og herfra skal der lyde en opfordring til at tilmelde du og din makker til Race to Thailand, når vi kommer på besøg i Holstebro den 25. august og netop skal spille Skovbanen i den nye forklædning.

Golfmanager Kristian Grud får det sidste ord;

’Når I kommer på besøg til august, vil banen stå knivskarpt. Efter et koldt forår er græsset for alvor ved at få fat, og med vores muligheder for at kunne vande hele banen, så garanterer vi, at alle Race to Thailand deltagere får en oplevelse her i Holstebro, som er fra øverste hylde’.

Alle artikler

VIDEO: Suveræn golfturnering

VIDEO: Suveræn golfturnering

Det siger deltagerne: Virkelig en sjov turnering - vi kommer helt sikkert igen. Flotte præmier og fantastiske golfbaner. Race to Thailand er bare en super fed golfturnering....

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

Golfikon fra 1968 er snart klar i nye klæder

En af Portugals mest ikoniske golfbaner er i gang med at blive renoveret. Når arbejdet er færdigt vil Old Course i Dom Pedro Golf Vilamoura igen være at finde blandt Portugals bedste…

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

Thailand: Her er de bedste steder at spille golf

I Thailand findes der næsten 300 golfbaner, og dermed er Smilets Land et sandt paradis for golfspillere. Tag på en golfferie til Thailand og få den ultimative golfoplevelse...

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Tag på opdagelse i Thailands kulturelle tempelskatte

Rejsetips: Kom tæt på templerne og de buddhistiske ritualer...

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

Oplev magien på Thailands Nightmarkeder

De thailandske nightmarkeder er ofte en overvældende mosaik af farver, dufte, smags- og sanseindtryk…

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Prøv den ultimative wellnessoplevelse i Thailand

Massage i Thailand handler som oftest om velvære og afslapning, men der findes også andre former for (thai)massage, hvor der tages hårdt fat…