Gram Slot

Jylland, Danmark

Gram Slot, der ligger i Haderslev Kommune i Sønderjylland, var tidligere et kongeslot.

Stedets historie går således helt tilbage til 1232, hvor det hørte under Kong Valdemar Sejr. Selve slottet består af 3 fløje, hvor den ældste, østfløjen, blev påbegyndt bygget i 1470. Midterfløj og vestfløj er fra 1669 og 1754.

Gram Slot er kendt som et af Sønderjyllands prægtigste bygningsmonumenter med en enestående arkitektur. Den fredede trefløjede hovedbygning er omgivet af voldgrav og en smuk slotspark, der er offentlig tilgængelig.

Der er masser af stemning og historie på det smukke slot. Historiens vingesus mærkes også i hoteldelen, hvor Gram Slot udlejer værelser og eksklusive ferielejligheder.

Ved siden af hotellet drives der også økologisk landbrug på Gram Slots jorder. De økologiske råvarer bruges af slottets kokke, der med stor omhu forvandler dem til velsmagende fra ’jord-til-bord’ retter.

Flere af ferielejlighederne er indrettet i den tidligere avlsgårds hovedbygning, Gramgård, der ligger med udsigt over slotssøen og slottet. Hotelværelserne er bl.a. indrettet i den gamle, stråtækkede chaufførbolig samt i den nyrenoverede mejeribestyrerbolig. Alle værelser er i gå-afstand til reception, café/restaurant, gårdbutik og slot.

I 2017 blev der etableret en 18 hullers disc golf bane i og omkring slottet. Banen kan bruges gratis af alle., og discs og spilleregler kan lejes i receptionen.

Fra Gram Slot er der ikke langt til Royal Oak Golf Club, der er kendt som en af Sønderjyllands absolut bedste golfbaner.

                                                 

GolfersGlobe samarbejder med Nordicgolfers, som vil kontakte dig vedr. tilbud. Den anførte pris er en Fra-pris og gælder for en overnatning i delt dobbeltværelse. Enkeltværelsetillæg er på 200 kr. En ekstra overnatning inkl. morgenbuffet, 2-retters middag og greenfee koster kr. 699,-

Inkl. i prisen er 2 x green fee med frit valg på følgende baner; Royal Oak GK, Ribe GK, Haderslev GK, Tønder GK eller Brundtland Golfcenter 

               

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

  • Antal værelser Antal værelser 33
  • Afstand til by Afstand til by 20 km
  • Bo ved banen Bo ved banen Nej
  • Afstand til Royal Oak Golf Club Afstand til Royal Oak Golf Club 13 km
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Pool Pool Nej
  • Bar Bar Nej
  • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
  • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
  • Spa & Wellness Spa & Wellness Nej