Frederikshavn Golf Klub

Jylland, Danmark

Golfbanen i Frederikshavn Golf Klub er beliggende på Lerbæk Hovedgårds arealer i byens nordlige udkant.

Banen, der er anlagt i smukke naturomgivelser, er omgivet af fredskov og der findes mange søer og vandløb, som skal forceres på de enkelte huller.

Frederikshavn Golf Klub blev brugt ved Race to Thailand i 2019. 

Ifølge golfanmeldere har parkbanen i Frederikshavn Golf Klub et af Danmarks bedste designs med flotte greens og mange spændende huller. Det er en bane, der skal spilles med omtanke bl.a. på grund af de mange søer. Dem er der faktisk så mange af, at golfbanen i folkemunde kaldes for Vendsyssels Venedig.

Golfbanen er udlagt i et fladt terræn, som gør det let at gå banen rundt. De første ni huller spilles gennem et plantageområde med masser af skovfyr, hvor rammerne er utrolig flotte. På bag-9 ændrer banen en smule karakter med flere åbne huller. Det gælder lige indtil man kommer til Frederikshavn-banens 'Amen corner', der er hullerne 13-15, hvor der igen spilles på snævre områder og ind mellem fyretræerne. 

I klubhuset findes en prisvindende, veldrevet bistro med et alsidigt menukort og med en stor udendørs terrasse. Desuden findes der en velassorteret proshop.

Til anlægget hører der desuden en par-3 bane samt (overdækket) driving range, indspilsgreen og 2 puttinggreens. 

Klubbens chef-greenkeeper har i samarbejde med baneudvalget udarbejdet en ambitiøs masterplan for, hvordan et i forvejen flot golfanlæg kan blive løftet op på et endnu højere niveau. Blandt andet vil der frem mod 2020 blive foretaget ændringer på banens par 3-huller, som vil give golfspilleren en helt ny og langt mere interessant spiloplevelse. 

I videolinket her på siden kan du se en overflyvning af 1. hul i Frederikshavn Golf Klub.

  • Antal huller Antal huller 18
  • Afstand til Ruths Hotel Afstand til Ruths Hotel 29 km
  • Driving Range Driving Range Ja
  • Putting Green Putting Green Ja
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Banetype Banetype Parkbane
  • Pro shop Pro shop Ja