• Punta Cana, Den Dominikanske Republik

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

62 lande og mere end 125 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Punta Cana

Den Dominikanske Republik opfylder alle forestillinger om et caribisk ø-paradis. Samtidig er øen en lækkerbisken for golfspillere, for med hele 18 golfbaner, blandt dem nogle af verdens bedste, er der masser af muligheder på golfferien til Den Dominikanske Republik.

Den Dominikanske Republik er øen med evig sommer og solskin. Det største turistområde er Punta Cana, og det er også her at man finder den største koncentration af både hoteller og golfbaner.

Fra man lander i lufthavnen og har fået fat i golfbag’en er der kun 15-20 minutters kørsel til Punta Cana, hvor der er et stort udbud af All Inclusive luksushoteller og fantastiske strandresorts.

Punta Cana er øens sweet spot, når det gælder golfbaner. Punta Espada Golf Club, Punta Cana (La Cana) og Cap Cana er blot nogle få af de mange ypperlige golfbaner, som hvert år får golfspillere fra hele verden til at valfarte til det caribiske ø-paradis for at spille golf på nogle af verdens bedste (sea side) golfbaner.

Store golfbane arkitekter, som Pete Dye, Nick Faldo og Jack Nicklaus har alle været på besøg og skabt nogle fremragende golfbaner, som for hovedparten vedkommende ligger direkte ud til havet og dermed byder på nogle eksotiske golf- og naturoplevelser.

Nedenfor kan du læse mere om golfbanerne omkring Punta Cana og finde et hotel, som passer til dine ønsker og behov. Vi har udvalgt nogle af de bedste hoteller, som både omfatter familiehoteller og hoteller, som kun er beregnet til voksne gæster. Fælles for dem alle er, at de ligger ud til havet og tæt på golfbanerne.

Læs mere om Punta Cana her

Artikler